reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Długość okresu

Martakamila2019

Początkująca w BB
Miasto
Nowa Sól
Cześć jestem dwa miesiące po porodzie z końcem stycznia dostałam pierwsza miesiączkę po połogu i mam pytanie bo zaczyna mnie to irytować zazwyczaj moja miesiączka trwała 6 dni a teraz już jest 8 dni moje pytanie brzmi jak długo trwa pierwsza miesiączka po połogu ? Tylko proszę o normalne odpowiedzi a nie jakieś hejty jak to się teraz nazywa

reklama
Rozwiązanie
K
Wszystko zależy od kobiety .Np ja przed pierwsza ciążą miałam bardzo bolesne okresy.Po urodzeniu dziecka nie odczuwam bólu a moja miesiączka przed i po urodzeniu trwała 7 dni.
Cześć jestem dwa miesiące po porodzie z końcem stycznia dostałam pierwsza miesiączkę po połogu i mam pytanie bo zaczyna mnie to irytować zazwyczaj moja miesiączka trwała 6 dni a teraz już jest 8 dni moje pytanie brzmi jak długo trwa pierwsza miesiączka po połogu ? Tylko proszę o normalne odpowiedzi a nie jakieś hejty jak to się teraz nazywa
Slyszalam ze nawet do 5 tygodni ;)

reklama
Slyszalam ze nawet do 5 tygodni ;)
Słyszałaś czy wiesz ? 😒😒 5 tygodniu od dnia porodu można krawić ponieważ to się nazywa POŁÓG a nie zwykła miesiączka.
Pierwsza miesiączka powinna być kilka dni dłuższa od tej która występuje przed ciążą. Wszystko musi się w organizmie unormować po 9 miesiącach ciąży.
Osobiście przed ciążą miesiączka trwała 3 dni a pierwsza po połogu 7 dni.
Więc autorko nie stresuj się ;)

reklama
Słyszałaś czy wiesz ? 😒😒 5 tygodniu od dnia porodu można krawić ponieważ to się nazywa POŁÓG a nie zwykła miesiączka.
Pierwsza miesiączka powinna być kilka dni dłuższa od tej która występuje przed ciążą. Wszystko musi się w organizmie unormować po 9 miesiącach ciąży.
Osobiście przed ciążą miesiączka trwała 3 dni a pierwsza po połogu 7 dni.
Więc autorko nie stresuj się ;)
Przeczytaj moj drugi komentarz a potem komentuj :) pozdrawiam

Do góry