reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego taki NICK

A ja mam na imie ANIA a w zwiazku z tym, że moje środowisko to hip-hop jeden z moich kolegów kiedys coś tam sobie rymował i wyszło ANIA-NIANIA ;D a że ciagle u mnie wszyscy przesiadywali, jedli i spali (mieszkałam sama) byłam troche taką nianią dla wszytskich i stad ta ksywa :)

JOŁ ;) :laugh:

reklama
eliall - jeszcze za studenckich czasow i jeszcze wczesniejszych czytywalam baaaaaaaaaardzo duuuuuuuuuuzo ksiazek fantazy, no i mi sie tez zamarzylo zeby napisac jakas powiesc. Glownej postaci dalam na imie eliall a pozniej to juz zaczelam uzywac tej nazwy dla siebie wszedzie gdzie popadlo (e-mail, nick, czasem jako moje imie). Oczywiscie ksiazki nie napisalam do dzisiaj ;D ale moze kiedys sie zbiore ;)
Tak naprawde to mam na imie Edyta, a od ponad dwoch lat dodatkowo Alia - ale ta historie to moze opowiem kiedy indziej ;)

Gdy bylam w szkole podstawowej koleżanka nazwala mnie gazela. Wszystko dlatego, że najszybciej biegalam i zawsze mialam smukłą figurę. Przez jakiś czas w gronie koleżanek używałyśmy ksywek, a potem poszło to w zapomnienie. Ostatnio koleżance przypomnialam, że wymyśliła dla mnie takie miano i serdecznie się tym zdziwiła :D Generalnie w dzialalnosci na necie podpisuję się jakąś odmianą gazeli, a na BB jest taki infantylny gazelaczek, no bo o dzieciowe sprawki chodzi ;) :)

na dorgie mam Marysia a w mojej rodzinie na maryski wola sie manka i taka to cala filozofia...a zeby bylo weselej to wszscy maja na drugie maryska :D
ale nikt nie ma na pierwsze tak jak ja - bogusia - i chwla Bogu ;)

A ja widzę, że jestem trzecią Edytą na forum:) stad moje "e"- a mama to się samo rozumie :)
Zresztą tego nicka używałam wcześniej na naszym forum osiedlowym i bardzo się podobał sąsiadom:)

mój kolorowa_kredka.... hmm bo kolorowa, żółta dlatego że lubię wszystkie kolory i lubnię kolorowo się ubierać no i tak od pioseneczki kolorowe kredki w pudełeczku nosze..... :)

z moim nickiem jest dwoiście to znaczy w pierwszej wersji to ka te to pierwsze litery imienia od katarzyna i 2 pierwsze litery nazwiska te... a jednoczesnie (zupełnie niechcący) wyszedł angielski odpowiednik mojego imienia natomiast liczby nadał komputer bo jak sie gdzies logowałam to byłam 332 kate z kolei

Zajrzałam tu przypadkiemi może też cos dodam.
Hanti,bo na początku ciaży przeczytałam taką trochę mroczną,fantastyczną książke i tam hanti,była kobietą w której zakochał się bohater.No i tak jakoś mi się spodobało to imię,a że musiałam wymyślić nick to podałam ten ,który powszechnie urzywam np.na gg.
Nazywam się Kaśka,pochodzę z dolnośląskiego jestem mamą dwójki dzieci:małej Otyli i 10-letniego Damiana.

reklama
Do góry