reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
Dzis masz ostatni dzien na wypowiedzenie umowy! pisz szybko ze chcesz wypowiedziec umowe i to wszystko.I czekaj na pismo.Wyślij poleconym za potwierdzeniem odbioru najlepiej.
Tak nawet jak masz na czas określony.
Przysłali pismo jakiś czas temu dzie jest mowa o zmianie regulaminu i na koncu napisane tak

W przypadku braku akceptacji zmian Regulaminu Umowy o Abonament przysługuje Państwu prawo wypowiedzenia Umowy o Abonament w terminie 14 dni od daty doręczenia nowego Regulaminu”.

Także pędz szybko na poczte

Tu masz info

http://media2.pl/media/85886-Cyfraplus-zmienia-regulamin.html

Ostatnia edycja:
iwonka u nas czasem pisma nie dochodza, ot tak zalezy jaki listonosz jest. racuhni dostalam a takiego pisma nie.
dobra doczytalam regulamin, ja mam umowe przedluzona w pazdzierniku wiec klapa, nie moge wypowiedziec, za to jedna mam juz wypowidziana.
coz pozbede sie tylko jednej...

Kurcze, to nie fair z tą umową..!

a z tym Tesco to chyba jest tak,że oni oddają w bonach za te zabawki, mnie to nie kręci, bo bardzo rzadko bywam w Tesco
:/

mamoGabisi tak daja w bonach, mi to naprzyklad pasuje, bo my tesco mamy blisko. ale nie wiem czy damrade w weekend tam byc

ogolnie cyfra sie wycfanila bo na tych nowych warunkach nie ma wielu kanalow, ale umowe przedluzala moja mama wiec nie wiedzialamze to tak bedzie wygladac.
efektem tego tam gdzie place mniej mam wiecej kanalow

Witam w ten mglisty, szary poranek, oj jak mi się wstawać dzisiaj nie chciało :crazy::crazy::crazy: dobrze że to już piątek
Wczoraj po balu Maja oczywiście mega zadowolona, wybawiła się i wyskakała za wszystkie czasy :-D:-D
A dzisiaj jadę do reala po prezenty mokołajkowo-świąteczno-urodzinowe bo ma być 30% rabat na zabawki :tak::tak:
Co do tv i internetu to my właśnie podpisaliśmy nową umowę z upc na 2 lata - mam nadzieję że nie będziemy żałować :tak::tak:

reklama
Martusia jak klikniesz w link od Olki to na stronie tesco wejdz w gazetki i tam w katalog zabawek,ale to jest tylko czesc oferty.
Anaconda 2 lata umowa to dla mnie szok, ja teraz jak podpisze to tylko na rok bo zawsze sa jakies promocje nowe co roku.

Listonosz włąsnie przynióśł mi pierwsze prezenty,jeden dla R a drugi dla Vanesski,kolejny zeszyt ze szkicami top model i do tego kredki specjalne w kolorach cielistych i np do robienia wlosow w naturalnych kolorach.bedzie na mikolajki prezent i w nagrode za dobre wyniki w szkole :-)

Ostatnia edycja:
Do góry