reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Aha, pusto dziś... przygotowania na jutro? ... Moje zastępstwo się niespodziewanie skończyło - okazało się, ze w tym roku jest tak mało uczniów, że nawet pół etatu dla mnie nie będzie:( Zostałam bez pracy...

reklama
MamoGabisi smutno,że tak się z pracą potoczyło...:-( To już pewna decyzja?Może gdzie indziej się uda coś znaleźć.
Agatulka wiesz już,jaka płeć maluszka?Ja większość ciuszków oddałam,ale parę by się jeszcze znalazło.Tylko to chyba bardziej na chłopczyka,musiałabym przejrzeć.Daj znać,to Ci wyślę.
Iwonka fajnie,że zakupy na Allegro się udały.My coś mamy ostatnio pecha,bo jakieś buble przychodzą.Na zdjęciu ładnie wygląda,a w rzeczywistości nie bardzo :/
K8sad witaj po przerwie :-)
Madlen to u Was szybciej się zaczęło :) Dobrze,że dziewczyny zadowolone.Mam nadzieję,że mój synuś też tak fajnie zniesie te pierwsze dni i nie będzie scen urządzał.

Dalej nie wiem,co mam z tym młodszym jutro zrobić.Do tej pory przykładałam wielką wagę do regularności w ciągu dnia,że teraz mam kłopot.Oby się jakoś dostosował...

witam sie ja...jak to do niedawna bywało napiszę magiczne slowo PIERWSZA:-D:-D:-D!!
dzieciaczki jeszcze śpią bo mamy na 9 wiec ja mam chwile żeby sprawdzić pocztę no i na bb zajrzeć bo potem może nie być czasu!
muszębowiem jechać po południu na zakupy-dokupić małe niedociągnięcia do szkoły i co najważniejsze buty zmienne bo jeszcze ich nie kupiliśmy;-)!
jutro z kolei czeka mnie mała batalia z wynikami...bo jestem w pełni szczęscia:tak::tak::tak:dostałam skierowanie na badania,pozytywnie rozpatrzony wniosek na mnie i od poniedziałku zaczynam pracę:-)!!
mamagabisi przykro mi...moze sie uda cos jeszcze z tym wykombinować!!
agatulka małymi krokami sobie skompletujesz-masz jeszcze sporo czasu!!!

ja nie mam niestety dla maluszków nie-powydawałam!

evelinka pytałaś jak sie zapatruje na zupelnie inną prace...otóż szczerze powiem że jestem troszkę zdenerwowana...wiadomo nowe doświadczenie,ale jeszcze bardziej jestem zachwycona...kasa,przebywane miedzy ludzmi...
jest gicio!!

naja dobrze,że ci nerwy przeszły!!!
pamietaj o zmarszczkach...:-D:-D:-D
a tak serio to dobrze ze w jakis sposób udało sie wybrnąc z nurtującej Cię sytuacji!!
zuza a Ty jak sie czujesz???
jak reszta Twojej polowy zapatruje sie na nowego członka rodzinki??
dzieciaczki wiedzą?
madlen kurcze juz kserówki???wow szaleją tam u was!!!
iwonka ja podobnie jak Ty urządzam polowania na allegro...fajna sprawa nieraz można na prawdę cos wyciągnąć za grosze..

mój synek zażyczył sobie w tym roku kurtkę ze skóry:-D...tzn taką która wygląda jak skóra nie koniecznie musi to być natural za mega kase;-)...no i muszę poszukać moze sie teraz na zbliżającą jesień uda jakoś używkę znaleźć!

dobra powoli zmykam!musze sie doprowadzić do stanu używalności!!
pozdrawiam i odezwijcie się jak tam Wasze pierwszaki i nie tylko!!
ja zaraz moją pierwszoklasistkę musze obudzić bo Filip juz przyszedł!!
buźka;-)

atfk jak zawsze :-D ale przeczytam później bo wpadłam tylko zameldować że idę z dzieckiem na rozpoczęcie roku w 1 klasie! szok! jaka ja stara jestem.. :-D napiszę jak wrócimy jak było.

Hej,
Naja jaka stara?Co Ty gadasz? :)
Atfk to super,że już pewniak z pracą.Na pewno sobie poradzisz :tak:

My chyba najpóźniej mamy to rozpoczęcie.Ciekawe,czy małemu się spodoba w nowym miejscu.Tzn.dzisiaj jeszcze nie powinno być problemu.Gorzej jutro jak zostanie tam sam.Zobaczymy...

Przede wszystkim dzięki wielkie za miłe słowa :) Do 10.września jest nadzieja, że coś się zmieni, choć wątpie. Koleżanka już mi poleciła pracę w recepcji hotelu spa ;-) może się skuszę...
Naja - stara będziesz jak Ci się przestanie chcieć wchodzić na bb :-D
Zuza - gratuluję, bo nie miałam okazji i czekam na relację jak rodzinkę przyjęła wiadomość :tak:
Trzymam kciuki za wszystkich pierwszoklasistów!
Moja Mała zasmuciła się, że ma inną szafkę w szatni i salę, ale na widok swojej pani pełen entuzjazm, a ta nas obie wycałowała z radości :szok:

no my tez juz dawno po ale w drodze powrotnej pojechałam do rodziców na trochę bo mój kochany tatko ma dziś urodziny;-)!
teraz smażę placki ziemniaczane,sos juz zrobiłam i jak tylko kasa wpłynie na konto to zmykam na zakupy;-)!!

Kajusia na widok swojej"starej" pani tez az podskakiwała z radości-wpadły sobie w ramiona..hihihnowa natomiast tez spoko babeczka,znam ją w końcu Filip juz od dawna chodzi do tej szkoły (w sumie 5 lat z pięciolatkami i zerówką)!
nowa klasa(sala)tez zrobila na szkrabach pozytywne wrażenie...niuńka moja ogólnie zadowolona i ciekawska...jak to jutro bedzie-mierzenie bo bedą sadzani według wzrostu,dzielenie szafek...a małe kobietki lubią takie sprawki wiec zapowiada sie bez atrakcji!
dzisiaj tez poinformowałam szkraby ze od poniedziałku ide do pracy-wolałam wcześniej nie mówic bo Kaja przezywa takie rzeczy-a dzis juz ma inne rzeczy na głowie i przyjęla to z entuzjazmem...za drobnym przekupstwem oczywiście pod kątem przyszłej wypłaty!!:-D:-D:-D

Fifi to juz obcykany ze szkołą wiec luzik...tylko chęci średnie odnośnie wstawania;-)

pozdrawiam póki co:-)

reklama
Do góry