reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
U nas też wreszcie pogoda się poprawiła, ja jednak się wzięłam i umyłam okna, a przed chwilą wróciłam z targu i zaraz się biorę za przygotowywanie obiadku :tak::tak::tak:

napisałam na @ co:-(nie:-(co

życzę udanego i słonecznego weekendu!!!
odezwę sie w poniedziałek za pewne;-)!!

Witam :-):-):-)
A co to przez weekend nikt się nie odezwał :szok::szok:
Ja wykorzystałam pobyt u mamy na maksa i nawet zakupiłam sobie nowy strój kąpielowy taki o jakim marzyłam tylko chyba będę musiała dzisiaj skoczyć do H&M i wymienić staniczek na rozmiar mniejszy :tak::tak:
Poza tym Maja miała dzisiaj z rana mały kryzys i wcale do przedszkola nie chciała iść, ale na szczęście Jacek mówił że po drodze jej się odmieniło i humorek powrócił :tak::tak::tak:
A ja sobie dzisiaj na obiad wymyśliłam pierogi ruskie tylko ciekawe gdzie ja znajdę chęci na ich zrobienie :-D:-D:-D

Helooo
ja dzis na 11 do pracy i potem aż do soboty wolne bezruch jest wiec tylko w sobote pujde do pracy potem niedziela komunia i zobaczymy jak dalej grafik będzie wygladał
nie pisałam wczesniej ale od Maja robie prawko i zostało mi kilka godzin i w ekspresowym tempie na koło 20 mam już termin egzaminuu :szok: kuc musze jak nicc

dzien dobry

Agatulka faktycznie masz tempo z tym prawkiem:)

my sobote spedzilysmyw terenie... pierw bylo egzotariuma pozniej pojechalysmy nad wode... zimno bylo ale Oliwia i tak musiala wejsc sie pochlapac:)

wczoraj pogody u nas nie bylo wcale...a dzis juz 20 stopni jest...

witam i ja, dziecko w przedszkolu, spacer z psem zaliczony, można się brać do pracy. dzionek zapowiada się bardzo ciepło, i fajnie. choć roślin w ogrodzie już mi nic nie przywróci, cholera jasna. pomarzły okropnie.

agatulka
, jak słyszę o prawie jazdy to już się boję:-D trzymam kciuki żeby bezstresowo poszło!

anaconda, jakie są ceny tych strojów kąpielowych? też chcę coś kupić a tak reklamują te z H&M że też chciałam tak zajrzeć.

ollka, już w wodzie?! rany, jak w Morzu Czarnym woda miała 26st to dla mnie była zimna, poważnie:baffled:

Naja stroje są w całkiem przystępnych cenach, od 40zł :tak::tak::tak:
Agatulka to faktycznie ekspresowy kurs :-D:-D życzę powodzenia :tak::tak::tak:
Ollka w was to morsy jak i z Mai, dla mnie zimna woda a ta się cała zanurza :-D:-D:-D

reklama
dzięki, to pewnie się rozejrzę, może coś znajdę dla siebie.

spać mi się chce strasznie, czekam aż wszyscy z domu wyjdą żeby się położyć na 15 minut. zauważyłam, ze bardzo dużo dają takie drzemki, byle nie dłuższe. tyle idealnie starcza żeby się postawić na nogi;-)

Do góry