reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

atfk zazdroszcze fryzjerki:)

ja pewnei troche pozapuszczama po weselu skroce wlosy albo zrobie cos znimi przed weselem:)

jejciu jak mi sie dzis nic nie chce... nie wiem czy to efekt pogody...

reklama
atfk, też kiedyś lubiłam, teraz jestem konserwa i tylko z zazdrością patrzę na szaleństwa innych:-D mam nadzieję, że pochwalisz się fotkami.

przespałam sie 20 minut, nie wiem, czy coś to pomoże:baffled:

Witam,wczoraj wieczorem i w Warszawie zaczeło padać,by l tez śnieg z deszczem i już sie bałam że rano bedzie biało,ale na szczęście mamy słonko,bezchmurne niebo,tyle że jeszcze chłodno.

Anaconda witaj,mam nadzieje że naładowałaś trochę baterie na tym wypoczynku :-),Czekamy na więcej fotek :-)

Ja tez mam ochotę coś zrobić z włosami,mam długiegdzies tak do stanika teraz bo podciełam.

Wpadam dac znac ze zyje! Popisze wieczorem! Pozdrawiam
biggrin.gif

Witam wieczorem!
U mnie zimno, snieg po gorach lezy, ogrod poprzykrywany wloknina bo juz zdazylam wysadzic flance ogorkow i pomidorow a tu takie zimno brrrrr
W weekend nawet grila nie bylo jak zapalic bo lalo i zimno. Ale ogolnie calkiem milo czas spedzilismy...no i morze piwa wypilismy
laugh.gif

Pozdrawiam

A gdzie Wy jestescie??????????????????

Witam z rana i przy kawce :-):-)
Która mi potowarzyszy? :confused::confused:
Dzisiaj zmykam na spotkanie z koleżankami forumowymi więc tylko na chwilkę wpadłam :tak::tak:
U nas znowu pochmurno od rana i zimno :-:)-( a gdzie ten piękny maj :confused::confused: jak ja pisałam maturę to już prawie lato było a teraz?! :szok::szok:
Atfk jak tam po fryzjerze? Włoski obcięte?

witam i ja, z herbatką, bo coś się kiepsko czuję. pogoda czy co.. rachunki popłacone, kasy brak, najważniejsze mejle odpisane. chyba idę spać:-p

reklama
Witam sie i ja...na momento bo zmykam zakupy komunijne porobić:happy2: i obawiam sie że tak jak naja będę mogła napisać...kasy brak:sorry2:

fryzjer...ach udany udany:tak: zaszalałam szczerze mówiąc hihihi wieczorkiem jeszcze brąz poprawię i jutro sie pokażę;-)!!efekt końcowy jak dla mnie zadowalający:-)

pozdrawiam bardzo ciepło!!!

Do góry