reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
witam i ja z ranka!!!
dzisiaj jadę na kontrole z FIFIM!!ogólnie to wszystko w porządeczku:-)!
kur.... wody nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kanalizę podłączają u nas i szit...ani zupy nie mogę wstawić ani głowy nie mogę umyć...wrrr

witam z rana
ale mam zaległości ale nowa praca mnie wchłoneła na całęgo
zdeczko sie rozłożyłam oby mi dziś lekarz coś silnego zapisał bo kaszel okropny raszta juz przeszła

Agnieszka wspólczuej braku wody
Zuza witaj z Rana

pozdrawiam wasssss

witajcie dziewczyny!Mam nadzieje ze moge sie dolaczyc
Nie przeczytalam wszystkiego ale czesc(sporo tego jak na kilka miesiecy)

Mam synka Beniamina ktry dopiero co skonczyl 4 latka,jest przeslodkim lobuzem(ale "Przeciez takiego chcialam gdy bylam w ciazy"-ciagle mowi mi moj maz-i to prawda),ktory jest na etapie "DLACZEMU?".Besiu jest jedynakiem jak na razie bo zaczelismy staranka o druga dzidzie(moze i trzeciom w paiecie,bo moj dziadek jest z bizniakow wiec nigdy nie wiadomo).Przykro tak patrzec kiedy dziecko jest jedno,smutno mu a i o rozpieszczenie nie trudno.Jestesmy malzenstwem 5,5 roku a w Anglii mieszkamy od 5 lat.No to na razie tyle
Pozdrawiam was wszystkie

witajcie dziewczyny!Mam nadzieje ze moge sie dolaczyc
Nie przeczytalam wszystkiego ale czesc(sporo tego jak na kilka miesiecy)

Mam synka Beniamina ktry dopiero co skonczyl 4 latka,jest przeslodkim lobuzem(ale "Przeciez takiego chcialam gdy bylam w ciazy"-ciagle mowi mi moj maz-i to prawda),ktory jest na etapie "DLACZEMU?".Besiu jest jedynakiem jak na razie bo zaczelismy staranka o druga dzidzie(moze i trzeciom w paiecie,bo moj dziadek jest z bizniakow wiec nigdy nie wiadomo).Przykro tak patrzec kiedy dziecko jest jedno,smutno mu a i o rozpieszczenie nie trudno.Jestesmy malzenstwem 5,5 roku a w Anglii mieszkamy od 5 lat.No to na razie tyle
Pozdrawiam was wszystkie

Witaj witaj
to miłych staranek braciszka lub siostrzyczki lyb jak piszesz liżniaków bo róznie bywa

ja wybywam do lekarza do miłego

Olcia witaj i pisz z nami:tak:

Iwonka ja tran podaję, w zeszłym też podawałam i odpukać działał więc mam nadzieję że i w tym roku zadziała

A my byliśmy z Maciejem na spacerku bo słoneczko piękne wyszło a trzeba go hartować. No ale tylko pół godziny z zegarkiem w ręku bo na pierwszy raz od 3 tygodni to wystarczy

No to witam i ja :)
Olcia23 Witamy i powoedzenia w starankach :)
Atfk ja ostatnio przez 24godziny wody nie mialam i myslalam ze kota dostane :(
Iwonka ja podaje starszakom ImunaronC chociaz tylko Olgo go bierze Dawid nie chce.
Biore sie za sprzatanie. Milego dnia Laski :)

reklama
Do góry