reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dla dzidziusia

No to faktycznie Agatko, ze troszkę czasu jeszcze zanim zobaczysz co tam się kryje u Ciebie w brzuniu :-)
A co do różowości - to ostatnio widziałam tak śliczny bodziak w kolorze "ciemny róż", że zastanawiałam się czy nie kupić :-), bo w sumie to pod koszulką czy bluzą nie będzie widać ;-) ale mój Piotr poprosił, abym nie robiła tego naszemu Synkowi...

reklama
Moj Karol tez sie ostatnio przestraszyl jak zobaczyl rozowy kocyk :-D Ale ja mam tez rozowo-zolta koperte. Uwazam ze dla takiego maluszka to ladnie w czymkolwiek.
Moja kuzynka ostatnio opowiadala jak to jej szwagier uparl sie ze ona urodzi chlopca i kupowal wszystko dla chlopca. Po porodzie okazalo sie ze to dziewczynka ale nakladala jej niebieskie spioszki i body z traktorem :-D

Ewa to ostatnie niebieskie ubranko jest piękne. I szczerze mówiąc mam identyczne po Stasiulku ale niestety nie chodził w nim bo jak dostał to już było zbyt malutkie.

witajcie!
Będę mamą, ale w przyszłym roku:) Narazie chodze i oglądam ciuszki, mam jeszcze sporo czasu. Zastanawiam się nad zakupem z allegro. Co o tym sądzicie? Macie jakieś sprawdzonych i godnych polecenia allegrowiczów? Mam pytanie odnośnie lakarzy pracujących w szpitalu Stare Tarnowice - możecie mi jakieś dobrego polecić? Wiem ze ordynator prywatnie przyjmuje w Zabrzu, a gdzie państwowa?

reklama
bozena_eti mysle ze chodzi tu o dr tishlera. prywatnie przyjmuje w zabrzu, panstwowo? nie slyszałam by wogole gdzies przyjmował ....czasem zaprasza pacjentki do szpitala ale i tak kasuje....
zreszta za wszystko kasuje...za poród, cesarke...itp...
był czas ze bylam jego pacjentką...ale nie bylam do konca zadowolona....a i opinie słyszałam różne...

Do góry