reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dla dzidziusia

viki31 ja akurat nie mam własnego samochodu wiec problem ze śpiworkiem w foteliku odpada a nawet jakby co to ten śpiworek co chce kupić ma takie wyciecia na pasy do fotelika samochodowego. A sprawa wózeczka to masz racjie;-) Jedyne co mnie martwi to to że do grudnia wykupią te wózeczki albo sprzedawca z allegro gdzieś zniknie;-) A tak przy okazji zobaczcie o jakim wózeczku pisze
NAJTAŃSZY EKSKLUZYWNY POLSKI WÓZEK+SUPER GRATIS! (229960061) - Aukcje internetowe Allegro
Co o nim myślicie? Może być?;-)

reklama
doticzka fajny ten wózeczek i co najważniejsze nie drogi:tak: sprobuj napisac do wystawcy i ewentualnie dogadac sie na zakup grudniowy. zawsze mozesz wplacic zaliczke i jakos sie umowic. sprobuj tez moze poszukac tego wozka w sklepach. powiem ci ze ja duzo ogladałam juz wozków i bywało ze znalazłam cos na allegro co mi sie podobało ale jak to zobaczyłam w realu to nie warte bylo tej ceny. wszystko fajnie wyglada na fotkach. kiedys znalazłam wózek ktorego materiał w realu wyglądał jak zwykła cerata - serio masakra tak ze dobrze jest zobaczyc produkt zanim kupisz go przez internet

Ja też napaliłam sie na Allegro na jeden wóżek http://www.allegro.pl/item240381927_nowosc_wozek_scout_owal_bis_lux_kolekcja_2007.html
Ale dopuki go nie zobacze na żywe oczy to go nie kupie... tyle że jest problem, bo nigdzie tych wózków w żadnym sklepie nie widziałamj... jedynie zostaje mi jechać do Częstochowy...
A jak nie to następny jest ten: http://www.allegro.pl/item231050959_lonty_tako_city_voyager_nowe_kolory_wys_0zl.html
Tego widziałam w komisie u nas, jest bardo fajny, nie za mieki nie za twardy... tyle że ciążki...:baffled:

W każdym razie Doticzka nie martw sie bo ja po wózek i łóżeczko wybieram sie w przyszłą sobote (jak sie uda).... A to temu że tatauś dzieciątka chce już teraz pokupować najdroższe gadżety, puki ma oidłożone pieniądze...:-D

Ataata fajny ten wózeczek (ten z pierwszego llinka zwłaszcza) :tak:No ale własnie problem w tym że nie można ich zobaczyć na żywo i ja w swoim przypadku też się boje kupować tak na ślepo mimo to że bardzo mi sie podoba , ale słyszałam że bardzo duży wybór jest wózków itp w byłym hotelu "forum" czy coś w tym stylu , tzn kiedyś tam był hotel teraz jest sklep ale nie mam pojecia gdzie to jest....:confused:

Aha i jeszcze jedno Ataata ten sklep kiedyś był koło Tandety teraz go własnie przenieśli chyba do tego hotelu (może wiesz o jaki chodzi i gdzie jest);-)

No hotel forum to wiem gdzie jest;-), ale jaki to sklep to niemam pojęcia bo pierwsze słysze że tam jakis sklep teraz jest... Dobrze wiedzieć może w sobote sie tam wybiore w takim razie.
A i podobno dużo wuzków jest tez w "Świecie Dziecka" na centrum,. tak słyszałam:tak:

ataata patrząc na wózki ktorych podałas link, mogę podpowiedzieć ci ze jest taka firma tako - producenci wozków itp, zresztą również z częstochowy, i powiem ci ze te wózki mozna zobaczyc w wielu sklepach, cena jest ciut niższa bo pomiędzy 700 a 850, zależy od dodatków i kółek czy z alufelfami hehe itp. wózki te są bardzo podobne do tych ktore pokazałaś, oglądałam je juz na żywo, bo poczatkowo zdecydowałam sie wlasnie na tako, ale teraz mysle nad tymi obrotowymi kołami, wiec sama nie wiem

podam ci link na ich bezpośrednią strone, ale są one również na allegro:tak:

w

reklama
Do góry