reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dietowy wątek wsparcia ;)

reklama
Women to zależy o co Ci chodzi, ta pierwsza rzecz to bardziej na talię a druga na brzuch. A ogólnie nie mam zdania na temat takich przyrządów.

tak wlasnie ta nic nie mow bo mam dola-a teraz znalazlam jeszcze lepsza no ale cos czuje, ze nie wyrobie sie z zamowieniem przez neta, bo musze czekac na przelew ;)
no i nie wiem co z rozmiarami czy schudne czy nie, no i jaki mam czas na wymiane...

asix jak ta sukienka jest z tej strony co ci podalam to mozesz zamowic a zaplacic pozniej, jak dobrze pamietam do 24 dni jest bez oprocentowania :-):-)
rozmiar radze wziasc 1 mniejszy, bo sa strasznie zawyzone, albo zamowic 2 i jedna oddasz.

asix jak ta sukienka jest z tej strony co ci podalam to mozesz zamowic a zaplacic pozniej, jak dobrze pamietam do 24 dni jest bez oprocentowania :-):-)
rozmiar radze wziasc 1 mniejszy, bo sa strasznie zawyzone, albo zamowic 2 i jedna oddasz.

nie... mam z innej stronki a promocja jest do dzisiaj :sorry2:
ale luzik...

anineczka-gdzie jeste????? jak dieta??? no wez sie odezwij, bo juz cie jakis czas nie widze na glownym no i na naszym watku wsparcia rowniez

Hej hej asix.
U mnie się troche poperdzieliło.Małe albo duże problemy rodzinne popchneły mnie do podjadania :szok::baffled::sorry2:
Nawet się przyznałam na vitalii,że przybrałam 500gram.Biorą mnie teraz rygorystycznie :laugh2:
Na szczęście już się opamiętałam,choć teraz miałam iść spać a sobie pifko otworzyłam :rofl2:

Hej hej asix.
U mnie się troche poperdzieliło.Małe albo duże problemy rodzinne popchneły mnie do podjadania :szok::baffled::sorry2:
Nawet się przyznałam na vitalii,że przybrałam 500gram.Biorą mnie teraz rygorystycznie :laugh2:
Na szczęście już się opamiętałam,choć teraz miałam iść spać a sobie pifko otworzyłam :rofl2:

Kobieto droga pifko powiadasz, wypiłoby się. My ostatnio pijamy Karmi. Oboje nie przepadamy za jasnym a to nam bardzo podeszło, a i alkoholu tam tyle co kot napłakał.
Ściskam Cię mocno, oby się ułożyło, i żeby problemy omijały Cię szerokim łukiem. Co do diety to zacytuję Hrabi "Wspieramy Cię".

reklama
Do góry