reklama
jolie
Tymkowa mama
Women to zależy o co Ci chodzi, ta pierwsza rzecz to bardziej na talię a druga na brzuch. A ogólnie nie mam zdania na temat takich przyrządów.
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
tak wlasnie ta nic nie mow bo mam dola-a teraz znalazlam jeszcze lepsza no ale cos czuje, ze nie wyrobie sie z zamowieniem przez neta, bo musze czekac na przelew
no i nie wiem co z rozmiarami czy schudne czy nie, no i jaki mam czas na wymiane...
asix jak ta sukienka jest z tej strony co ci podalam to mozesz zamowic a zaplacic pozniej, jak dobrze pamietam do 24 dni jest bez oprocentowania :-):-)
rozmiar radze wziasc 1 mniejszy, bo sa strasznie zawyzone, albo zamowic 2 i jedna oddasz.
asix jak ta sukienka jest z tej strony co ci podalam to mozesz zamowic a zaplacic pozniej, jak dobrze pamietam do 24 dni jest bez oprocentowania :-):-)
rozmiar radze wziasc 1 mniejszy, bo sa strasznie zawyzone, albo zamowic 2 i jedna oddasz.
nie... mam z innej stronki a promocja jest do dzisiaj
ale luzik...
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
a pochwal sie co to za sukienka
anineczka
królowa mrówek :P
Hej hej asix.
U mnie się troche poperdzieliło.Małe albo duże problemy rodzinne popchneły mnie do podjadania
Nawet się przyznałam na vitalii,że przybrałam 500gram.Biorą mnie teraz rygorystycznie
Na szczęście już się opamiętałam,choć teraz miałam iść spać a sobie pifko otworzyłam
U mnie się troche poperdzieliło.Małe albo duże problemy rodzinne popchneły mnie do podjadania
Nawet się przyznałam na vitalii,że przybrałam 500gram.Biorą mnie teraz rygorystycznie
Na szczęście już się opamiętałam,choć teraz miałam iść spać a sobie pifko otworzyłam
jolie
Tymkowa mama
Hej hej asix.
Kobieto droga pifko powiadasz, wypiłoby się. My ostatnio pijamy Karmi. Oboje nie przepadamy za jasnym a to nam bardzo podeszło, a i alkoholu tam tyle co kot napłakał.
Ściskam Cię mocno, oby się ułożyło, i żeby problemy omijały Cię szerokim łukiem. Co do diety to zacytuję Hrabi "Wspieramy Cię".
reklama
jolie
Tymkowa mama
Asix a jak Twoja dieta? Jak centymetry i kilogramy? Napisz jakie postępy robisz.
Women a u Ciebie cos się zmieniło?
Women a u Ciebie cos się zmieniło?
Podziel się: