reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta South Beach

reklama
Witam
Zaczęłam już drugi etap diety i powiem że schudłam przez te dwa tygodnie 4kg, jak dla mnie super, ale już się cieszę że mogę zjeść jabłuszko i chlebek:tak::tak::tak:

Nie wiem czy slyszalyscie o diecie South Beach, ale podobno jest swietna. Moja znajoma ja stosowala i schudla dosc duzo. Nie wiem czy mozna ja stosowac jak sie karmi piersia, ale w ciagu 2 tyg gubi sie sporo kilogramow. Chodzi o nie laczenie i nie jedzenie niektorych skladnikow. Dlugo by o tym pisac wiec jak jestescie zaciekawione to wejdzie na strone szczyplejsza.pl lub wpiszcie w wyszukiwace a z pewnoscia was to zaciekawi. Ja zaczynam dzis i poki co zjadlam smaczne sniadanko i lece po przekaske. Jesli jestescie zainteresowane menu to wpiszcie swoj adres e-mail a wysle przykladowe dania.

moja kuzynka ja stosowala i na nia jakos nie wplynela rewelacyjnie, ale mozliwe ze troche oszukiwala hah przy poprzednich dietach tez jej sie to zdarzalo ;] sama moze skorzystam, troche czytalam o niej i wyglada na calkiem zachecajaca ;]

Witam wszystkie Mamusie, temat mnie bardzo zainteresował bo przeczytałam o tej diecie ostatnio na tlux.pl. Chciałabym ją rozpocząć, jak wasze wrażenia ? Da się na niej wytrzymać :p Pozdrawiam

Ja ja stosuje juz drugi tydzien i nie jest najgorzej. Wazylam sie po tygodniu jej stosowania i schudlam 2kg. Szczerze mowiac liczylam na wiecej, no ale glodna nie chodzilam. Te potrawy sa swietne bo nie musze robic 2 obiadow :-D

reklama
Dziewczyny, czy można stosować tę dietę podczas karmienia???

Po pierwsze - czy jakiś składników dzieciaczkowi nie będzie brakować?
Po drugie - czy można na niej szybko chudnąć? Czytałam, że podczas karmienia można chudnąć 2 kg na miesiąc, bo podczas chudnięcia przedostają się do krwi toksyny ze spalanego tłuszczu, a toksyny te mogą dostać się do mleka.

Moja córeczka ma 3 miesiące i jest tylko na piersi :tak:.