reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
No to zdaje relacje co dziś zjadłam
Kawa ( wypiłam) dużooo wątróbki drobiowej , jogurt pitny, na kolacje owsianka No i pićku, pićku i jeszcze raz pićku;-)
Muszę sobie kupić wode 1,5 l bo inaczej nigdy nie wiem czy wypijam tyle ile powinnam
Kawa ( wypiłam) dużooo wątróbki drobiowej , jogurt pitny, na kolacje owsianka No i pićku, pićku i jeszcze raz pićku;-)
Muszę sobie kupić wode 1,5 l bo inaczej nigdy nie wiem czy wypijam tyle ile powinnam
ja wczoraj na obiado-kolacje tez jadłam wątróbke....a dzisiaj w domku wypiłam herbatke, do pracy zrobilam jedna bułeczke dukanowa z szyneczka z indyka i na deser kanapke mleczna :-) mam nadzieje, ze mi wyszła bo zrobiłam wczoraj i nie próbowałam hehe...ja wypiłam wczoraj łacznie jakies 2.5 l i sikałam co chwile hehe no coz...wazne ze waga pomalutku spada
suzi1
Kocham Cię synuś
ja wczoraj na obiado-kolacje tez jadłam wątróbke....a dzisiaj w domku wypiłam herbatke, do pracy zrobilam jedna bułeczke dukanowa z szyneczka z indyka i na deser kanapke mleczna :-) mam nadzieje, ze mi wyszła bo zrobiłam wczoraj i nie próbowałam hehe...ja wypiłam wczoraj łacznie jakies 2.5 l i sikałam co chwile hehe no coz...wazne ze waga pomalutku spada
Kochana wielkie gratki za spadek
Ja teraz na wagę nie wchodzę ;-) bo boję się że z tej radości głupot narobie
A dziś zrobię sobie P+W dla urozmaicenia
JAk robisz mleczną kanapkę?????????????????????????????????? JA też chce!!!!
ja poki co wchodze codziennie bo jak widze nawet najmniejszy spadek to mnie motywuje hehe...bardzo pomału mi spada waga...ale to pewnie dlatego, ze niby waze prawidłowo do wzrostu a ja chce miec 8 kg mniej..tak jak przed slubem :-)
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Laseczki ciesze sie , ze Wam smakowała watrobka
suzi nie wchodz na razie na wage wiesz cos ie potem dzieje
Asiek znikniesz nam po tych 8 kg ale najwazniejsze zebys sie dobrze czuła
Obejrzaałm w internecie fragment wywiadu z dietetyczka i powiem Wam , zaskoczyłą mnie brakiem dokładnego , merytorycznego przygotowania!!!! powiedziałą za na II fazie mozna jesc owoce? cos tu nie tak
Obejrzaałm w internecie fragment wywiadu z dietetyczka i powiem Wam , zaskoczyłą mnie brakiem dokładnego , merytorycznego przygotowania!!!! powiedziałą za na II fazie mozna jesc owoce? cos tu nie tak
suzi1
Kocham Cię synuś
Ojjj Asiiek mnie też się marzy jeszcze 8 kg!!! było by idealnie Razem dojdziemy do celu!!!! Zobaczysz!!!ja poki co wchodze codziennie bo jak widze nawet najmniejszy spadek to mnie motywuje hehe...bardzo pomału mi spada waga...ale to pewnie dlatego, ze niby waze prawidłowo do wzrostu a ja chce miec 8 kg mniej..tak jak przed slubem :-)
Kochana masz racje, na wagę nawet nie spojrzę A tym bardziej że jestem przed @, wiec po co mam się dolować...Laseczki ciesze sie , ze Wam smakowała watrobka
Ja właśnie jak wczoraj oglądałam na tvn tą rozmowe z dietetyczką to aż mnie zatkało. kmpletnie zero wiedzy na temat tej diety!!!!Aż byłam zdziwiona...
Ja jeszcze dziś będę jadła wątróbkę <mniam>
reklama
Podziel się: