reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
No to zdaje relacje co dziś zjadłam:tak:
Kawa ( wypiłam:-D) dużooo wątróbki drobiowej , jogurt pitny, na kolacje owsianka:tak: No i pićku, pićku i jeszcze raz pićku;-)
Muszę sobie kupić wode 1,5 l bo inaczej nigdy nie wiem czy wypijam tyle ile powinnam:eek:

ja wczoraj na obiado-kolacje tez jadłam wątróbke....a dzisiaj w domku wypiłam herbatke, do pracy zrobilam jedna bułeczke dukanowa z szyneczka z indyka i na deser kanapke mleczna :-) mam nadzieje, ze mi wyszła bo zrobiłam wczoraj i nie próbowałam hehe...ja wypiłam wczoraj łacznie jakies 2.5 l i sikałam co chwile hehe no coz...wazne ze waga pomalutku spada

ja wczoraj na obiado-kolacje tez jadłam wątróbke....a dzisiaj w domku wypiłam herbatke, do pracy zrobilam jedna bułeczke dukanowa z szyneczka z indyka i na deser kanapke mleczna :-) mam nadzieje, ze mi wyszła bo zrobiłam wczoraj i nie próbowałam hehe...ja wypiłam wczoraj łacznie jakies 2.5 l i sikałam co chwile hehe no coz...wazne ze waga pomalutku spada

Kochana wielkie gratki za spadek:tak::-D
Ja teraz na wagę nie wchodzę ;-) bo boję się że z tej radości głupot narobie:-D
A dziś zrobię sobie P+W dla urozmaicenia:tak:
JAk robisz mleczną kanapkę?????????????????????????????????? JA też chce!!!!:zawstydzona/y:

ja poki co wchodze codziennie bo jak widze nawet najmniejszy spadek to mnie motywuje hehe...bardzo pomału mi spada waga...ale to pewnie dlatego, ze niby waze prawidłowo do wzrostu :szok: a ja chce miec 8 kg mniej..tak jak przed slubem :-)

Laseczki ciesze sie , ze Wam smakowała watrobka :)
suzi nie wchodz na razie na wage :) wiesz cos ie potem dzieje :p
Asiek znikniesz nam po tych 8 kg :) ale najwazniejsze zebys sie dobrze czuła :)

Obejrzaałm w internecie fragment wywiadu z dietetyczka i powiem Wam , zaskoczyłą mnie brakiem dokładnego , merytorycznego przygotowania!!!! powiedziałą za na II fazie mozna jesc owoce? cos tu nie tak

ja poki co wchodze codziennie bo jak widze nawet najmniejszy spadek to mnie motywuje hehe...bardzo pomału mi spada waga...ale to pewnie dlatego, ze niby waze prawidłowo do wzrostu :szok: a ja chce miec 8 kg mniej..tak jak przed slubem :-)
Ojjj Asiiek mnie też się marzy jeszcze 8 kg!!! było by idealnie:-D Razem dojdziemy do celu!!!! Zobaczysz!!!:tak:

Laseczki ciesze sie , ze Wam smakowała watrobka :)
suzi nie wchodz na razie na wage :) wiesz cos ie potem dzieje :p
Asiek znikniesz nam po tych 8 kg :) ale najwazniejsze zebys sie dobrze czuła :)

Obejrzaałm w internecie fragment wywiadu z dietetyczka i powiem Wam , zaskoczyłą mnie brakiem dokładnego , merytorycznego przygotowania!!!! powiedziałą za na II fazie mozna jesc owoce? cos tu nie tak
Kochana masz racje, na wagę nawet nie spojrzę :-D A tym bardziej że jestem przed @, wiec po co mam się dolować...
Ja właśnie jak wczoraj oglądałam na tvn tą rozmowe z dietetyczką to aż mnie zatkało. kmpletnie zero wiedzy na temat tej diety!!!!:wściekła/y:Aż byłam zdziwiona...

Ja jeszcze dziś będę jadła wątróbkę <mniam>

reklama
Do góry