reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Bafinka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Justa - Również GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!

Dzięki dziewczyny z przepis,robiłam coś podobnego tylko nie miałam mięska więc dodałam pieczarek:))) Jak próbowałam, to nawet smaczne było, zobaczymy co małż powie...

Justa, dziękuję !! a Tyle tego szukałam :D

Bafinko, przepiekny spadek, suwaczek jeszcze lepszy, wielkie gratulację !!

Mama, &&&&& i to bardzo bardzo mocno!!

Wikulka, ja jeszcze nie jadłam z pieczarkami.. dodatki tak jak Mama daje, ale mięsko wołowe lub taką ala kiełbaskę, tylko wczesniej ją staram się odtłuścić. Liście etc tak samo no i u mnie kapustka wedle uznania. Ale wole z kiszonej kapusty niż z młodej :) Wyśmienicie smakują obie do kotletów mielonych :)

ojeejej a ja mam wyżuty sumienia... na obiad miałam sobie zrobić rybkę ale zasmakowały mi kabanoski i oglądałam tv i nawet nie zauważyłam ze zjadłam ich 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co prawda z piersi indyka ale aż mnie brzuch boli.. niewiem jak ja to zrobiłam:( teraz pewnie waga pójdzie do góry:( oprócz nich zjadłam tylko owsiankę i marchewkę i już nic nie zjem:(

to ja już się kabanosami nie przejmuję dostałam biegunki nie wiem czy od marchewki bo zjadłam surową czy od tych kiełbasek ale raczej dużo tego we mnie nie zostanie... w chwili obecnej umieram

reklama
Do góry