reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

wikula- NO DZIWNIE..... ;/ i to jeszcze Ci pwiem ze kupilam sobie zielone herbate w tabletkach i lykam ,ale nic nie daje,wegli jem tyle co wczesniej i wczesniej lecialo a teraz ...wrrrrrr nerwa mam...

biore co prawda ten Castagnus na regulacje cyklu,ale to jest ziolowe-nie hormon...chyba qrna,ze to przez to wino....juz prawie tydzien po lampce wieczorem pije ,wiec moze to.....??

reklama
Mama - nie możliwe, że to przez to wino! Kurcze, a może tobie po prostu waga się popsuła, hehhe??? Ja sobie zawsze wmawiam, że moja waga dodaje kilogramów, hehehe

ja sie dzis nie ważyłam zważe się w poniedziałak może wtedy jakiś spadek zobacze.. od dziś biore wiesiołaka na śluz tylko tego się strasznie dużo bieże bo od 3-6 tabletek a to przecież olej... ciekawe jak na to moja waga zareaguje...

WIKULA- no juz nie wiem-przeciez na tej diecie nie mozna alkoholu...waga raczej dobra-kupilismy ja 1,5 m-ca temu :)

BAFINKA- ja w tamtym cyklu bralam wiesiolka-3 razy dziennie po 2 kapsulki i waga szla w dol...także spokojnie...ja chyba tez kilka dni sie nie zważe:sorry:tyle co ja ryb jem to....

Bafinko, ja jadłam w dawce 4000mg i waga spadała, podobnie jak szalałam z siemię to podobnie bylo. Ale faktycznie, na wino narzekałam.. każdy z nas jest inny ale kto wie.

Mama, może teraz stoi i stoi i stoi a jak spadnie to o 1kg lub więcej? Pamiętam, kiedyś też długo na spadek czekałaś, później polecialo chyba codziennie po trochę :)

BAFINKA- poprosze przepis na leniwe :)))
LILITH- czesc :)) wiesz co jeszcze ze 4 dni popije to winko i przestane...co do wagi to fakt ja mam tak dziwnie,ze dlugo stoi a potem przez kilka dni powoli spada tylko ten czas zastoju jest ciężki do przeżycia.... ;/

teraz pokroilam piers z kurczaka,podlalam woda i sie dusi-dodalam rozmaite przyprawy ,troche mrozonego kalafioru i brokulu ,zaraz zabiele jogutrem i zrobie blenderem-zupke krem ciekawe jaka wyjdzie??:)

mamusia proszę bardzo:)
leniwe
Składniki:

• pół kilo chudego białego sera
  • 2 jajka
  • 5 łyżek skrobii/mąki kukurydzianej + do podsypania*
  • sól
  • słodzik
  • jogurt naturalny
  • cynamon

Ser przecisnąć przez praskę, rozgnieść widelcem czy zmielić-kto jak woli :) Dodać jajka, mąkę i szczyptę soli. Zagnieść ciasto. Rozwałkować i pociąć na równe kawałki. Wodę zagotować, posolić. Gdy już będzie wrzeć zmniejszyć ogień i wrzucać leniwe. Wyjąć, gdy wypłyną inaczej się rozgotują. Posypać słodzikiem, polać jogurtem i posypać cynamonem.

reklama
Do góry