reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

LILITH- ja zrobilam tak-odlalam pol kubka wywaru ,ostudzilam ,dodalam 1,5 lyzki jogurtu i tyle samo maki kukurydzianej-wymieszalam i wlalam do rondelka.przegotowalam chwile na wolnym ogniu i gotowe:)
a wczesniej miesko i reszta skladnikow dusilo sie z 2 kostkami-1 mięsna a druga wolowa(z Lidla) i lisc laurowy i troche pieprzu.

reklama
Dziękuję !!
Też tak spróbuję w takim razie i napiszę jutro czy sie udało. Mam nadzieję, że całego dania nie popsuję :D Jak uzywam greckiego to to chyba bez różnicy ??

Ja juz po spacerku,niestety pogoda nieprzyjemna - okropie zimno ;/... więc nie bylismy dlugo...

Moja panga się udała - wyszła przepyszna. :) Myśle ze jak nie lubicie pangi to spokojnie inne ryby w ten sposób tez mozna zrobić.

Przepis: Rybę obficie posypujemy pieprzem cytrynowym, troszkę soli, zawijamy w folię i do piekarnika siu :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Słuchajcie ja od rana bez prądu byłam...przecież można się wk.... (nie będę przeklinać). Dobrze, że mam bigos dla siebie na obiad, dla męża wyjęłam gołąbki z zamrażarki, bo teraz to jużnic mi się gotować nie chce...
A najgorsze jest to , że na śniadanie chciałam zjeść naleśniki...ale, ale co się odwlecze to nie uciecze:)) będą na kolację
Buziaki dla wszystkich**

P.S. chyba jestem uzależniona od internetu:))

LILITH-Pewnie,ze grecki moze byc tylko on jest bardziej gesty wiec pewnie lyzka starczy-zalezy jak duzy masz garnek :)
zrob i daj znać:tak:

WIKULA- ja tak mialam 2 tyg temu ,ze przez pol dnia prądu nie bylo:sorry:...
i jest nas 3 b ja tez uzalezniona ob bb:-p

MUSIA- fajnie,ze rybka smakowala ,nastepnym razem posyp troche koperkiem-mmmm pycha;-)

ja odebralam Zuze ,teraz malują kolo mnie a ja juz latam po forum:-D:-D

mama a no posypie:tak: Dzieki :)

A ja muszę isc do sklepu po bandaże bo mi się skonczyly ale okropnie nie chce mi się :sorry: Właśnie siedzę na kanapie przed telewizorem, pod kocykiem z laptopem na kolanach i zieloną herbatką :)

reklama
mama ja tych rozmow w toku juz nawet nie ogladam. Ludzie nie maja co robic i do telewizji leca z osobistymi problemami. Wszystko moge zrozumiec, ale nie to ze corka leci do tv zeby matce powiedziec zer juz dziewica nie jest - moje zdanie ;/

Do góry