reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

To ile ta kupa wazyla? 1,5 kg?
Mysle, ze gdyby mnie sie udalo w koncu porzadnie wyproznic tez bym wiele stracila;-)
Wczoraj smazylam nalesniki na oleju rycynowym, ale efektow jeszcze nie ma:no:
MACKU- hahahahahahah,no to sie usmialam :))))
życze ,zebys tez mogla sie w koncu pozadnie zalatwić-ja chodze codziennie,czasem zdazy sie dzien przerwy...

LILITH- dzieki za przepis-zapisalam.
ja tez bede chciala zrobic pomidorowa na podrobach(żolądkach lub sercach) zobaczymy jaka wyjdzie..

reklama
A do sosu możesz dodać odrobinę koncentratu pomidorowego, ale wiesz, bez cukru ;p

Mi się za to ciagle ta pieczeń rzymska marzy.. ale jakos nie mogę się wziąć w garść by ją zrobić :D

Dziwnie macie z tym załatwianiem.. ja latam po kilka razy dziennie ;/

LILITH- ja kilka razy dziennie to biegam na siusiu:) a tak to raz dziennie,czasem 2 a czasem dzien przerwy-nie narzekam,czuje sie wyprozniona,nic mi nie zalega:)))

BOOZQOWA- ale zapodalas temat :)))))))))))))))))))))))))

ja zaraz przejże przepisy i zrobie liste zakupow co tam trzeba...szkoda ,ze w Lidlu nie ma slodzika w plynie;/ nic ,poszukam w Realu.

Hehehe, no temat "śmierdzący", ale jakże ważny się okazuje;-)
Też byłam w szoku, że mi tyle spadło. Ja właśnie będąc na diecie mało się "załatwiam". Siusiu to i w nocy po 2 razy zdarza mi się wstać bo pęcherz przepełniony, ale reszta to niestety co kilka dni. I od razu brzuch mam bardziej płaski chodź do rzeczywiście płaskiego to mi jeszcze trochę brakuje... Ale i tak jest juz lepiej. Jak rozmawiałam z siostra przez Skypa na wideorozmowie to mówiła, że widać. Że mam wcięcie w talii.
Powiem Wam, że aż wstyd, że tak się zaniedbałam po ciąży... a właściwie ostatnie miesiące. No, ale grunt to pozytywne myślenie i dążenie do celu;-)

kobietki moje trzymajcie za mnie kciuki bo właśnie wyjełam z piekarnika aromatyczne i przepysznie wyglądające ciasteczka a ja ich jeść nie moge:( mąż się zajada jutro je wezmę w gości mam nadzieje że zjedzą wszystkie żeby mnie nie kusiły... ale dziś muszę się trzymać..;:)(

reklama
Do góry