reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

LILITH- dziekuje Ci-zwroce na wszystko uwage,wiesz co ja juz z 2 tyg albo wiecej nie pij coli ,tylko wode,2 kawy dziennie i herb.zieloną.
nie jem wedzonego na noc,wedlinki tylko chude drobiowe..zobacze co dzis bedzie u dina ,jak powie ,ze endo cienkie i nie ma szans na fasolke to bede 5 dni na nabiale tylko.a potem moze przejde na ystem 3/3 zamiast 1/1..

reklama
Musisz kochana popróbować i zobaczyć co będzie dla Ciebie najlepsze i przyniesie oczekiwane rezultaty. Na pewno takie zatrzymanie wagi jest normalne i często się zdarza, tylko motywacji wtedy brakuje.
Trzymam kciuki :*

mam pytanko wysłałam męża po otręby pszenne a on przyniusł mi zarodki pszenne i to 2 paczki.. wyglądają jak otręby tylko sa bardziej drobne.. myślicie ze mogę je zjeść??

dziś czuję się nabrzmiała brzuch mi wywaliło choć nie jadłam nic zakazanego.. nie wiem co jest grane.. tym bardziej że mam teraz 2 dzien protein.. chyba masze odpuścić sobie te placuszki i kabanoski... może to dlatego.. na wage nie chce wchodziś bo boje się tego co zobacze:(

Może nie powinnam o tym tu pisać, ale ja osobiście nigdy nie czuję się bardziej atrakcyjna na owulację.. wręcz przeciwnie. Nie dośc, że pobolewa jajnik, czy dwa, czasem mam większy ból głowy, czuję się nabita, taka pęłniejsza i mam większy apetyt ;/
Do tego, kiedyś o tym pisałam puchną mi wargi, oczywiście nie te na buzi :d i mam większą ochotę - to coś optymistycznego na ten okres :)
Ty się Bafinko tak nie stresuj, bo stres prolaktyne podnosi i może Ci zmienić temp. Wiem, że to ciężko, człowiek się już doczekać nie może ale z drugiej strony ciągłym myśleniem sobie nie pomagamy.
Ja tyle co umiem i moge to pomogę z interpretacją npr. Polecam CI, jak pewnie większość dziewczyn witaminy plus coś na śluzik. No i dużo wytrwałości. Wierzę, że każdej z nas się uda, tylko niestety niektóre z nas potrzebują więcej czasu :)

Mama- czytałam kiedyś na forach wypowiedzi dziewczyn, że zastoje po kilka tygodni miały...

A ja wkurzona jestem jak nic... Czekałam cały dzień na kuriera i nie wychodziłam z domu,a w lodówce pustki. Rozmroziłam z głodu rybę i zjadłam smażoną na patelni bez tłuszczu. A kurier dziś na bank nie przyjedzie bo przesyłka jest w Zabrzu. W ogólę to dziwna polityka bo przesyłka nadawana była z Poznania, czyli ponad 150 km ode mnie, a pojechała transportem do Zabrza (!!!) Całkiem inny region Polski;/ I jutro znów cały dzień w chałupie czekać na zakichanego kuriera.

Co do przesyłek, to ja Ci mogę powiedzieć, że specjalnie zamówiłam końcem zeszłego cyklu żel i testy, miały iść 2 max 3 dni.. i zagineły.. do dziś ich nie mam, już nawet nie wyczekuje, zacznę dopiero w poniedziałek bo 08.10 mają wysłać ponownie.. a reszta poszła wczoraj :(

mama ja właśnie tez czytałam, ze dziewczyny miały postoje po kilka tyg. Tak jak powiedziała Lilith musisz sprawdzic co dla Ciebie najlepsze. Spróbuj to 3/3 jak mówiłaś i zobaczysz czy cos da :)

Bafinka ja myślę, że mozesz zjesc.

boozqowa z kurierami niestety tak bywa. Raz czekałam 3 tyg na jakąś ksiązke, bo kurier zapomniał przyjsc ;/

reklama
Hej. Dzięki dziewczyny, dziś przyszło mi zawiadomienie ma maila, że przesyłka od 6 rano jest w Legnicy, a o 8 została przekazana kurierowi do doręczenia więc już jeździ z moją paczką. A nie jest to byle co, tzn. zamówiłam laptopa dla mojego taty. Ma to być jego prezent na urodziny, które ma 24 października,ale teraz jest okazja by go mu dać jak przyjadą na urodziny Mai. Właśnie czekam na telefon od mamy czy wyjadą dziś, czy jutro rano. Mogli by dziś to jutro już byśmy pocisnęły z mamą do Legnicy na zakupy bo tu w Lubinie w galerii nie ma niektórych rozmiarów już;-)

A co do wagi to tak. Podczas warzyw raz waga zleciała mi do 83,5. Potem jeszcze mi podskoczyła 84,5. Wczoraj miałam 84,2, a dziś 83,7;-) Jeszcze jutro same proteinki i znów 5 dni z warzywkami. Baaardzo mam ochotę na tę rybkę z przepisu mamy z porem;-) Dlatego już nie mogę się doczekać;-) No i fajnie się złożyło, bo w urodziny Mai będę już na warzywach więc jakąś sałatkę sobie zrobię by mnie nie kusiło na zakazane rzeczy;-)

Pogoda za oknem śliczna. Mam nadzieję, że kurier szybko przyjedzie i zaliczymy jeszcze spacer przed Majową drzemką.

Do góry