reklama
Dziewczyny,a macie moze jakiś przepis na pieczarkową? tak a pro po grzybów;-)
Ja robię tak, że najpierw gotuję mięsko (najcześciej jakąś część kurczaka), potem dodaję marchewkę, pietruszkę, kawałek selera, przyprawy (ziarenka smaku, pieprz, sól, ziele angielskie, liść laurowy), potem pieczarki pokrojone i jeszcze natkę pietruszki i koperek. Na koniec zabielam to wszystko jogurtem greckim.
Wiesz ja wszystkie zupy robię tak na oko, na wyczucie
To ciasto jogurtowe jest po prostu pyszne polecam wszystkim!!! W ogóle ie czuć, że jest to jakieś dietetyczne!!!
Ostatnia edycja:
Nawet mnie nie denerwuj;-) Ono tez mi nie wyszloTo ciasto jogurtowe jest po prostu pyszne polecam wszystkim!!! W ogóle ie czuć, że jest to jakieś dietetyczne!!!
Napisz dokladnie jak je robisz i w czym
Nawet mnie nie denerwuj;-) Ono tez mi nie wyszlo
Napisz dokladnie jak je robisz i w czym
Do miski wrzucam 3 jajka, do tego jogurt grecki light (duży, cały), mieszam to dokładnie razem, potem wrzycam 4-5 łyżek mąki kukurydzianej, 2 łyżeczki proszku do pieczenia, kilka kropli aromatu i słodzik w płynie 1,5miarki (ok 10ml). Wszystko dokładnie mieszam. Blaszkę, taką wąską, podłużną wykładam papierem i do tego wlewam ciasto (jak jest dłuższa blaszka to ciasto wychodzi płaskie, ale i tak smakuje super). Potem wstawiam całość do piekarnika i piekę w temp. 18 stopni ok. 30 minut (jak zaczyna się rumienić na wierzchu to wyciągam, wcześniej sprawdzam patyczkiem czy nie jest rzadkie w środku).
bardziej szczegółowo nie umiem)
aa i nie chciałam Cie zdenerwować, mogę sie podzielić moim ciastem - zapraszam))
mama05
prrrryy szaaaalona :))
WIKULA- dzieki za przepis-tez skozystam i zrobie to ciacho-w sobote bede na zakupach to kupie jogurt grecki bo mi sie skonczyl i zrobie na weeken ciacho jak znalazl
MAĆKU- mam nadzieje,ze jakis wypiek Ci wyjdzie i sie nie zniechecisz;-)
ja wlasnie zjadlam serek grani ze szczypiorkiem i pomidorem
dzieci koncza kolacje i zaraz spac,mąż przed 20 wychodzi na koszykowke wiec bede sama..
MAĆKU- mam nadzieje,ze jakis wypiek Ci wyjdzie i sie nie zniechecisz;-)
ja wlasnie zjadlam serek grani ze szczypiorkiem i pomidorem
dzieci koncza kolacje i zaraz spac,mąż przed 20 wychodzi na koszykowke wiec bede sama..
Dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz;-)Do miski wrzucam 3 jajka, do tego jogurt grecki light (duży, cały), mieszam to dokładnie razem, potem wrzycam 4-5 łyżek mąki kukurydzianej, 2 łyżeczki proszku do pieczenia, kilka kropli aromatu i słodzik w płynie 1,5miarki (ok 10ml). Wszystko dokładnie mieszam. Blaszkę, taką wąską, podłużną wykładam papierem i do tego wlewam ciasto (jak jest dłuższa blaszka to ciasto wychodzi płaskie, ale i tak smakuje super). Potem wstawiam całość do piekarnika i piekę w temp. 18 stopni ok. 30 minut (jak zaczyna się rumienić na wierzchu to wyciągam, wcześniej sprawdzam patyczkiem czy nie jest rzadkie w środku).
bardziej szczegółowo nie umiem)
aa i nie chciałam Cie zdenerwować, mogę sie podzielić moim ciastem - zapraszam))
M
musia05
Gość
Hej
Dzsisiaj zaczęłam moją diete, I faza narazie i na obiad była rybka Wyszła przepyszna
Dzsisiaj zaczęłam moją diete, I faza narazie i na obiad była rybka Wyszła przepyszna
mama05
MACKU- to co obie robimy ciacho na weekend ?? )
MUSIA- witaj i powodzenia w dietce no i ...smacznego )
MUSIA- witaj i powodzenia w dietce no i ...smacznego )
M
musia05
Gość
mama dzięki, rybka była pyszna, dawno w ogole nie jadlam ryby. A własnie, mialam sie zapytać, kobieta na twoim avatarze to ty?
reklama
mama05
MUSIA- tak slonko-to ja stara 31 letnia baba)
Podziel się: