reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Ide poczytac o tych witaminkach :D
Choć nie wiem czy czasem co za dużo to niezdrowo :)

Zaraz gołąbki będę w końcu szamać!!

A wy macie tu nie grzeszyć, pomyślcie, że taki grzech opóźnia spadek wagi i dłużej się będziecie na diecie męczyć. A na utrwalaniu, jak królewski dochodzi to jakie ciasta można etc :)

Hej dziewczynki!
Gratuluję wszystkim spadku wagi a tym, którym waga stanęła w miejscu,żeby szybko ruszyła w dół :)

Podczytuje Was, ale nie piszę. Jakoś nie mogłam się zebrać.
Synkowi wychodzą zęby, marudzi i mało spi w dzień. Nie mam czasu pisac.

Kilka dni temu bardzo źle się poczułam. Wieczorem bolał mnie brzuch. Nigdy wcześniej mnie tak nie bolał.
Nie umiem tego nawet opisać, nie umiem tez zlokalizować bólu. Nic nie pomagało.
W niedzielę byliśmy na urodzinach teściowej i chcąc nie chcąc zjadłam normalny obiad i ciasto-nie chciałam robić teściowej przykrości.
O dziwo po tym jedzeniu brzuch przestał mnie boleć......
Nie wiem o co chodzi.Może to przypadek a może coś robiłam źle?
Fakt,że czasem za mało piłam wody na diecie, ale czy to mogło spowodować taki ból brzucha?
Tak czy inaczej postanowiłam kilka dni odpocząć od diety i zobaczyć co się będzie działo.
Waga stoi w miejscu więc nie mam wyrzutów sumienia,że przerwałam dietę.
Wracam do Was za kila dni :)
Mam nadzieję,że Wasza waga spadnie kiedy mnie tu nie będzie :)

Trzymajcie się dzielnie i nie grzeszcie tak bardzo!

Lore, mam nadzieję, że to nie od dietki i już czujesz się dużo lepiej. Oraz że ten ból więcej nie powróci.

A ja, taka mądra, pouczam by nie grzeszyć po czym po gołąbkach idę i pożeram krówkę :D

witam sie:tak:
LOREE- czekamy tu na Ciebie za kilka dni;-)
LILITH- hahaha-no widzisz:)smaczna byla krowka:))??:-Dpoczytalas o tych tabletkach femifertil??ja placilam za nie 45 zl to sa glownie ziolowe i 30 szt w opakowaniu:tak:mysle ,ze po @ zamowie ten żel i juz ;-)

u mnie waga nadal stoi-dobrze,ze nie idzie w gore:-)mam nadzieje,ze jak ruszy to bedzie pol kg mniej;-)bo to juz 5 dzien stoi.

boozqowa- A Ty gdzie???
bunia-tesknimy:tak:
macku,wikula,bafinka- HELLOOO;-)

Hej

pojawiam sie po raz drugi - początkowo przeraziłam się tymi przepisami ale znalazłam fajna stronkę i chyba juz kumam o co chodzi co wolno a czego nie wolno

Mama - pisałaś zeby zacząc od III fazy dobrze zrozumiałam ?? Moze choc od II tak żeby z warzywami łączyć - pierwsza miałam tylko 5 dni trzymać mam BMI 26,5 to sporo tzn licze te kg sprzed ciazy teraz pewnie większe jeszcze

Co myślicie dziewczyny moge zacząć od I fazy ?? Bunia mi podesłała maila i tam pisało zeby nabiał był tłustszy niż ten podawany normalnie a tak to nic zeby od innej fazy zaczynać

witam sie w ten słoneczny dzien:)
sorbek jeśli dopiero zaczynasz dietkę to proponuje zacząć od I fazy wtedy efekty bedą bardziej spektakularne:)
ja na śniadanko zjadłam 2 malutkie kanapeczki z chlebka dukana i serek grani jestem pełna zmykam na miasto upolować jakąś bombową torebkę:)
mama a ty te tabletki kupiłaś w necie czy w aptece??? czulaś się jakoś inaczej po nich?? zauważyłaś coś??? podobno je trzeba brać 3 m-ce żeby zadziałały...

buziaczki

SORBUS- czesc,ja czytalam w ksiazce Dukana ,ze w ciąży jest sie na fazie III tyle,ze tak jak piszesz ,nabial nieodtluszczony,nie 1 a 2 porcje owoców(porcja to 1 owoc) ,2 razy w tyg ziemniaki ,2 kromki pelnoziarnistego pieczywa,warzywa,2 razy w tyg.uczty-jesz co chcesz nawet torta ,ale to musi byc 1 posilek nierozlozony na caly dzien...czyli nie tak ,ze otwierasz paczke ciastek i jesz caly dzien co chwile po ciastu tylko siadasz jesz do oporu :)) i koniec.

mysle ,ze przede wszystkim w ciązy warto pamietac ,zeby nie smazyc ,nie uzywac masla,ograniczyc weglowodany ...

reklama
Bafinka - zapytałam o 3 faze bo własnie nasz mama tak mi poleciła a ja jestem w ciąży i w zasadzie narazie zalezy mi na nie tyciu niz chudnięciu dopiero po zrobie jak należy

Krzysiu
to dziękuje ci kochana za rady - od poniedziałku zaczynam

o jakich tabletkach piszecie ??

Do góry