reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta Cambridge

reklama
Ja jestem cały czas na diecie, ale nie cambridge.

widzę w podpisie dieta "octowa" nie wydaje mi się dobrym rozwiązaniem na dłuższą metę, podejrzewam ze moja wątroba by tego nie wytrzymała... A jeżeli chodzi o diete DASH to mozesz powiedzieć coś wiecej o niej? Jakie masz doswiadczenia?
Chociaż ja chyba zostane przy Cambridge bo gotować nie trzeba a produkty nawet dobre w smaku :)
A dziś podczas przerwy zobaczyłam ze nawet w marcowym cosmopolitan piszą o diecie Cambridge to sobie poczytałam pijąc cappuccino właśnie z tej diety ;)

widzę w podpisie dieta "octowa" nie wydaje mi się dobrym rozwiązaniem na dłuższą metę, podejrzewam ze moja wątroba by tego nie wytrzymała... A jeżeli chodzi o diete DASH to mozesz powiedzieć coś wiecej o niej? Jakie masz doswiadczenia?
Chociaż ja chyba zostane przy Cambridge bo gotować nie trzeba a produkty nawet dobre w smaku :)
A dziś podczas przerwy zobaczyłam ze nawet w marcowym cosmopolitan piszą o diecie Cambridge to sobie poczytałam pijąc cappuccino właśnie z tej diety ;)

He he, do jakich doszłaś wniosków??Bo nie ma jak porównać opis z rzeczywistością??

Tej diety nie stosowałam ale diety też okazały się dla mnie mało skuteczne, poszłam inną drogą. Ale przede wszystkim dieta to powinna być dobrana do Twojego trybu życia, aktywności fizycznej a nie kieruj się tylko tym że jest popularna, bo nie każda dieta dla każdego jak się to mówi czy pisze :)

Do góry