reklama
Ja jestem cały czas na diecie, ale nie cambridge.
widzę w podpisie dieta "octowa" nie wydaje mi się dobrym rozwiązaniem na dłuższą metę, podejrzewam ze moja wątroba by tego nie wytrzymała... A jeżeli chodzi o diete DASH to mozesz powiedzieć coś wiecej o niej? Jakie masz doswiadczenia?
Chociaż ja chyba zostane przy Cambridge bo gotować nie trzeba a produkty nawet dobre w smaku
A dziś podczas przerwy zobaczyłam ze nawet w marcowym cosmopolitan piszą o diecie Cambridge to sobie poczytałam pijąc cappuccino właśnie z tej diety
ciężaróweczka
Fanka BB :)
widzę w podpisie dieta "octowa" nie wydaje mi się dobrym rozwiązaniem na dłuższą metę, podejrzewam ze moja wątroba by tego nie wytrzymała... A jeżeli chodzi o diete DASH to mozesz powiedzieć coś wiecej o niej? Jakie masz doswiadczenia?
Chociaż ja chyba zostane przy Cambridge bo gotować nie trzeba a produkty nawet dobre w smaku
A dziś podczas przerwy zobaczyłam ze nawet w marcowym cosmopolitan piszą o diecie Cambridge to sobie poczytałam pijąc cappuccino właśnie z tej diety
He he, do jakich doszłaś wniosków??Bo nie ma jak porównać opis z rzeczywistością??
Natasza1985
Początkująca w BB
Tej diety nie stosowałam ale diety też okazały się dla mnie mało skuteczne, poszłam inną drogą. Ale przede wszystkim dieta to powinna być dobrana do Twojego trybu życia, aktywności fizycznej a nie kieruj się tylko tym że jest popularna, bo nie każda dieta dla każdego jak się to mówi czy pisze
Podziel się: