Muszę wam powiedzieć, że trafiłam na coś bardzo ciekawego. Przerobiłam w życiu kilka ładnych diet i powiedzmy sobie szczerze, że ich efekty były bardzo różne. Brałam swego czasu nawet różne suplementy i też miały one różne skutki. Raz nawet się nabawiłam jakiegoś strasznie uporczywego uczulenia skórnego. Ostatnio szperałam w necie i natrafiłam na dietę36s.pl co mnie w niej zaciekawiło to fakt, iż nie polega ona na eliminowaniu niektórych dań, lecz przede wszystkim na takim dostosowaniu terminów ich spożywania aby zmienić nawyki żywieniowe. Co ciekawe to fakt, iż jest ona również bardzo zbilansowana. Muszę przyznać, ze chyba się skuszę, bo wygląda naprawdę rozsądnie. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze bo mam do zrzucenia około 7kg. Trzeba pamiętać, żeby się dobrze zmotywować, bo bez tego może być ciężko.
reklama
DOROTA9876
Zaciekawiona BB
I Jak Anylka dałaś radę z tą dietką 36?
Hej, może ktoś z Was będzie miał ochotę skorzystać:
Przepiśnik kuchenny
Postaram się ten blog systematycznie uzupełniać w przepisy z diety Dukana i nie tylko Zapraszam i polecam.
Przepiśnik kuchenny
Postaram się ten blog systematycznie uzupełniać w przepisy z diety Dukana i nie tylko Zapraszam i polecam.
Natasza1985
Początkująca w BB
Ta dieta jest jedną z tysiąca innych diet. Ważne byś dobrała dietę do swojego trybu życia i aktywności fizycznej. Nie każda dieta dla każdego.
Podziel się: