reklama
Też uważam, że designerskie ubranka to trochę strata pieniędzy. Wolę już poszukać promocji i kodów rabatowych smyk na takich stronach jak kody-rabatowe.domodi.pl , rzeczy w sklepach tego typu są zwykle wysokiej jakości, ceny nie są zbyt wygórowane, a z rabatem wychodzi jeszcze taniej. Maluchy tak szybko wyrastają z rzeczy, że szkoda potem takiej drogiej sukieneczki czy bluzy od jakiegoś projektanta, a przecież nie będziemy tego na pamiątkę trzymać.
Sam design i wzór ubranek to jedna kwestia, drugą z pewnością będzie jakość ich wykonania i na ten fakt warto zwrócić szczególną uwagę, tak aby dane ubranka posłużyły nam nieco dłużej.
karolinne
Fanka BB :)
No ja sama projektowałam ostatnio ubrania dla moich dzieci. I jestem zdania,że wyszły całkiem całkiem
Są strony, na których jest możliwość zaprojektowania nadruku i potem zamówienia go. Polecam się kiedyś pobawić. Link do: Koszulki z nadrukiem 6000 wzorów - MegaKoszulki
Są strony, na których jest możliwość zaprojektowania nadruku i potem zamówienia go. Polecam się kiedyś pobawić. Link do: Koszulki z nadrukiem 6000 wzorów - MegaKoszulki
Ostatnia edycja:
Ja najczęściej wybieram ubranka ze strony ww.nicponkids.pl - mają szeroki wybór zupełnie inny niż w sieciówkach. Polecam- sklep sprawdzony przeze mnie i koleżanki, ubranka dobre jakościowo w przystępnych cenach, na prawdę godne uwagi : i często maja promocje
KarKoss
Początkująca w BB
Fajne rzeczy są też w barline.eu to sklep internetowy. Przede wszystkim ubrania od nich są dobrej jakości, nie ma tak, ze po kilku praniach coś jest zmechacone czy rozciągnięte. No i do tego ceny mają fajne. Niedawno kupowaliśmy kurtkę wiosenną i super, bardzo fajna.
Mi bardzo się podobają niezbyt skomplikowane i w miarę proste ubranka dla dzieci i niemowląt, dlatego najczęściej tego typu rzeczy wybieram z tej oferty - Link do: Poznaj markę wygodnych i ślicznych ubranek dla niemowląt i małych dzieci wykonanej z BIO-bawełny.. Z tego, co wiem, to rodzice też sobie chwalą te ubrania, bo podobno są trwałe i można je bez obaw prać i prasować w dość wysokiej temperaturze. Poza tym są wykonane z bardzo miłych materiałów, przez co nie krępują ruchów i nie podrażniają wrażliwej skóry dzieci. A wbrew pozorom takie ubranka wcale nie tak łatwo znaleźć...
reklama
Do główy przychodzi mi jeszcze sklep Sówka. W sklepie mozna kupić dobrej jakości ubrania dla dziewczynek. Szyte w europejskich szwalniach. Aktualnie mają tam ładne kolekcje jesiennych płasczyków oraz kurteczek. Tak wiec jeśli nie zaopatrzyłyście się jeszcze w cieplejsze rzeczy na jesień dla dzieci, to warto jest zajrzeć. Szczególnie, ze jesień przyszła w tym roku bardzo szybko.
Ostatnia edycja:
Podziel się: