reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

depresja

reklama
Asa szkoda gadać, może okropnie to zabrzmi. Wiecznie żyć nie będą;)

No nikt nie będzie, ale może przynajmniej tyle ile mam zostało niewiadomo 50 , 60 lat a może mniej oby jak najwięcej , ale myślę że obojętnie ile by nam jeszcze wiosenek zostało nie warto marnować na toksyczne osoby i relacje które do niczego dobrego nieprowadza

Wiesz w moim przypadku tesciowa jest ok, teść ma narąbane w głowie;) ważne że mieszkam sobie na górze, udaję że go nie widzę. :)
Szkoda nerw to fakt, ale cóż oni mieszkają z nami, więc nie wypada ich wysadzac.

Wiesz w moim przypadku tesciowa jest ok, teść ma narąbane w głowie;) ważne że mieszkam sobie na górze, udaję że go nie widzę. :)
Szkoda nerw to fakt, ale cóż oni mieszkają z nami, więc nie wypada ich wysadzac.

Ahhh no tak to inna sytuacja jak Oni u was a nie wy u nich więc trochę bardziej skomplikowana sytuacja .. najlepiej udawać że się niewidzi i juz

Dziewczyny, tutaj nie udzielę Wam porady. Mogę jedynie powiedzieć, że w każdym domu, w każdej relacji i w każdej rodzinie jest coś na rzeczy. Nigdzie nie jest idealnie. Niestety otaczają nas zdjęcia uśmiechniętych ludzi na instagramie, facebooku, idealne obrazy macierzyństwa i rodziny w telewizji. Pamiętajcie by zachować dystans w tym wszystkim :) :*

reklama
Do góry