dziekuje,bo ja to zaraz najczarniejsze mysli wiecie co,wzielam dzis 8 tabletke ,w dzien bylo nieciekawie,ale teraz jakby lepiej sie czuje fajnie by bylo jakbym jutro wstala i czula sie tak samo...co do butelki ,to bede odstawiac malymi kroczkami .tak bedzie dla nas najlepiej...
reklama
B
Buziasia
Gość
Super ze wszystko zaczyna sie ukladac
Zycze Ci wytrwałosci i duzo sily!!!
Zycze Ci wytrwałosci i duzo sily!!!
alinka
Fanka BB :)
Dziewczyny czy leki na depresje moze przepisać zwykły lekarz rodzinny czy musi to byc psychiatra, bo niestety do specjalisty to kolejki okropne i daleko też dosyć mam. Proszę o odpowiedz i pozdrawiam.
mamoośka
Depresje stwierdza specjalista,domowy może przepisać jedynie łagodne leki na uspokojenieDziewczyny czy leki na depresje moze przepisać zwykły lekarz rodzinny czy musi to byc psychiatra, bo niestety do specjalisty to kolejki okropne i daleko też dosyć mam. Proszę o odpowiedz i pozdrawiam.
ja mieszam w uk i tutaj leki antydepresyjne daje lekarz ogolny a w Polsce to chyba psychiatra,bo moja mama ma gleboka depresje i poszla do psychiatry,tez sie bala,ze ciezko sie dopchac,bo tak jej mowiono,ale od razu sie dostala
mamoośka
U was jest inaczej.ja mieszam w uk i tutaj leki antydepresyjne daje lekarz ogolny a w Polsce to chyba psychiatra,bo moja mama ma gleboka depresje i poszla do psychiatry,tez sie bala,ze ciezko sie dopchac,bo tak jej mowiono,ale od razu sie dostala
reklama
czesc
ada04 ja bylam bliska odstawienia malego od piersi,ale poradzilam sie lekarzy,doradcy laktacyjnego itp i jednak nie taki diabel straszny ...wczoraj rozmawialam z health visitor i powiedziala mi,ze jej przyjaciolka miala depresje i brala leki w czasie ciazy i karmienia piersia(antydepresyjne) i wszystko jest ok.ja przestalam brac leki w czasie ciazy,wg lekarza to byl blad...mojej mamy znajoma ma schizofrenie i odstawienie lekow jest zabronione.brala cala ciaze i karmila piersia.corka jest juz duza i zdrowa,malo tego wybitnie uzdolniona ja proponuje wizyte u lekarza (dobrego)ktory Ci byc moze cos przepisze....mysle,ze warto sie dowiedziec,moze nie musisz sie tak meczyc jesli masz jakies pytania jest fajne forum gazeta.pl .ja akurat radzilam sie doradcy laktacyjnego.ja szukalam pomocy wszedzie.znalazlam ulotke ze szpitala ,gdzie byli specjalici od depresji poporodowej i duzo mi to pomoglo.zycze powodzenia
ada04 ja bylam bliska odstawienia malego od piersi,ale poradzilam sie lekarzy,doradcy laktacyjnego itp i jednak nie taki diabel straszny ...wczoraj rozmawialam z health visitor i powiedziala mi,ze jej przyjaciolka miala depresje i brala leki w czasie ciazy i karmienia piersia(antydepresyjne) i wszystko jest ok.ja przestalam brac leki w czasie ciazy,wg lekarza to byl blad...mojej mamy znajoma ma schizofrenie i odstawienie lekow jest zabronione.brala cala ciaze i karmila piersia.corka jest juz duza i zdrowa,malo tego wybitnie uzdolniona ja proponuje wizyte u lekarza (dobrego)ktory Ci byc moze cos przepisze....mysle,ze warto sie dowiedziec,moze nie musisz sie tak meczyc jesli masz jakies pytania jest fajne forum gazeta.pl .ja akurat radzilam sie doradcy laktacyjnego.ja szukalam pomocy wszedzie.znalazlam ulotke ze szpitala ,gdzie byli specjalici od depresji poporodowej i duzo mi to pomoglo.zycze powodzenia
Podziel się: