reklama
to musi być naprawdę straszne (((przede wszystkim dla dziecka. Przeciez to jest ten czas kiedy powinno się nawiazywac wiez pomiedzy dzieckiem a matka. Czy ona się nim w ogole opiekuje?i co tak wlasciwie wplynelo na nia az tak silnie, ze ma depresje??
widocznie masz to szczeście i nie wiesz z włąsnego doświadczenia co to jest więc powinnaś powściągnąć dygresje.
TRZYMAM KCIUKI ZA TWOJĄ SIOSTRĘ, NIECH PRZYTULA MAŁEGO PODCZAS SNU TO ICH ZBLIŻY
asiorek82
Fanka BB :)
miałam depresje po urodzeniu pierwszej córci wtedy oczywiście nie wiedziałam że to depresja,na początku unikałam opieki nad nią,natomiast później nie dopusciłam nikogo w obawie że ktoś może ją skrzywdzić,bałam się wychodzić z nią na zewnątrz bo "wiedziałam" że napewno gdy będe przechodzić przez ulice w wózek wjedzie mi auto,to straszne jakie się ma myśli wtedy-przeszło,ale tylko po to żeby wrócić po dwóch latach,ciężko jest się porozumieć z osobą chorą bo czasem nawet nic nie znaczące słowo nas zaboli.Życze powodzenia i wytrwałości
Witam serdecznie. Jestem studentką 5 roku psychologii kinicznej. Przeprowadzam badania na temat nastroju depresyjnego u kobiet po porodzie. Potrzebuje Pań pomocy w moich badaniach. Gdyby znalazły Panie czas na wypełnienie mojej ankiety ,byłabym ogromnie wdzieczna. Informacje od Pań pomogą mi również zgłebić temat i dowiedzieć się co jest dla Pań najbardziej istotne . Ankieta jest całkowicie anonimowa. Jeśli potrzebują Panie jakiś informacji mają pytania co do ankiety i nie tylko, w linku , który zamieszcze jest mój adres e-mail. Jeśli bedą chciały Panie znać swoje indywidualne wyniki również służę pomocą. Pozdrawiam serdecznie.
Badanie do pracy magisterskiej - www.ankietka.pl
Badanie do pracy magisterskiej - www.ankietka.pl
Witajcie,
przygotowujemy materiał dziennikarski na temat kobiet, które przeszły bądź przechodzą depresję poporodową. Chcielibyśmy porozmawiać o Waszych odczuciach, emocjach. Wszystkie zainteresowane proszę o kontakt na mail: m.rakowska2@tvn.pl i chwilę niezobowiązującej rozmowy. Jej przebieg jest poufny,a treść chroniona tajemnicą dziennikarską (nic z jej przebiegu nie będzie upublicznione bez zgody zainteresowanej). Z góry dziękuje.
Pozdrawiam,
Gosia
przygotowujemy materiał dziennikarski na temat kobiet, które przeszły bądź przechodzą depresję poporodową. Chcielibyśmy porozmawiać o Waszych odczuciach, emocjach. Wszystkie zainteresowane proszę o kontakt na mail: m.rakowska2@tvn.pl i chwilę niezobowiązującej rozmowy. Jej przebieg jest poufny,a treść chroniona tajemnicą dziennikarską (nic z jej przebiegu nie będzie upublicznione bez zgody zainteresowanej). Z góry dziękuje.
Pozdrawiam,
Gosia
Podziel się: