reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dentysta Bbiałystok

jus20sto

Matka Wariatka
Dziewczyny, może któraś z Was się zlituje. Potrzebuje stomatologa na cito. Coś mi się dzieje z 8ką, boli jak diabli a wraz z nią połowa twarzy. Nie śpię drugi tydzień z rzędu już powoli nie daje rady.
Zależy mi przede wszystkim żeby lekarz był wyrozumiały, z podejściem bo jestem straszna panikarą i histerczyką jeżeli chodzi o dentystów. Kiedys chodziłam do eksta doktorki, ale ona przyjmowała w jednej z przychodni i nie moge znaleść namiaru. Podobno jest juz za granicą. Więc jeżeli macie naprawdę jakiegos konkretnego zębologa pliss o jakis namiar.

PS. jestem w 6 tyg ciąży

reklama
Oj w 6 tygodniu ciąży to nie wiem czy ci cokolwiek zrobią.... Ja w ciąży z zębami chodziłam tu

ul. Bohaterów Monte Cassino 13a, Białystok

Telefon 85 745 12 82

To jest pogotowie stomatologiczne czynne całą dobę. Ja chodziłam do dr. Estery ale i ta druga jest miła, Mają na miejscu aparat RTG i zajmują się tymi 8.

Nie wiem czy zrobią ci cokolwiek w I trymstrze bo to najbardziej delikatny okres ciąży a do tego potrzeba solidnej dawki znieczulenia... Ale idź! Moze pomogą ci jakoś przetrwac do bezpieczniejszego terminu.

Ostatnia edycja:
dobrego dentysty nie znam. ale jeśli chodzi o leczenie zębów w ciąży- tylko rentgen nie wskazany. ale koleżanka lekarka mówiła, że jak mus, to zakładają fartuch specjalny na brzuch i robią.

Mogę polecić Panią Ewę Panasiuk. Przyjmuje na ul. Pułaskiego 69 i na Pogodnej 11 d. Jest to bardzo sympatyczna Pani doktor i bardzo wyrozumiała. Nigdy jeszcze tak życzliwej Pani stomatolog nie spotkałam :)

Do góry