isia_83
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Do poruszenia tego tematu natchnęły mnie moje kochane babcie, które ostatnio dobiły mnie wszelkiego rodzaju przesądami - zakazami, co robić , a czego nie, na co patrzeć, a na co nie... hehe, szczerze mówiąc doprowadziły mnie do małego rozstroju nerwowego, gdyż z babciami - wiadomo - lepiej nie dyskutować, zawsze wiedzą lepiej. Już myślałam, że mnie rozniesie, ale jakoś się powstrzymałam ;-) Jednak w rozmowie z dziewczynami w mniej więcej moim wieku też można czasem usłyszeć takie 'ciekawe' przekonania - nie wolno patrzeć w ogień, nie wolno zapatrzeć się na coś brzydkiego, nie wolno wieszać prania, nie wolno....bla bla bla... Ludzie, w jakim my świecie żyjemy???
Słyszałyście już takie 'dobre rady" pod waszym adresem? Ogłosimy konkurs na najśmieszniejsze? A tak serio, brakuje mi chyba argumentów na odpieranie tego typu tekstów, umiem się tylko wściekać
Słyszałyście już takie 'dobre rady" pod waszym adresem? Ogłosimy konkurs na najśmieszniejsze? A tak serio, brakuje mi chyba argumentów na odpieranie tego typu tekstów, umiem się tylko wściekać