ipyrzanka
Zaciekawiona BB
Cześć mamusie. Widzę, że sa tematy już o wypadaniu włosów, ale nie widzę jakiś nowych rzeczy których już bym nie próbowała. Wszystkie witaminy, suplementy, peelingi, masaże skalpu, patrzenie na dietę i wszystko co tylko można, ale sprawdzało się to tylko na krótką metę. Oczywiście nadal starałam się masować skórę głowy i robić delikatne domowe peelingu skalpu. Zaczęłam przeglądać naturalne rzeczy typu kosmetyki lecznicze na wypadanie włosów i powiem szczerze, ze jest to coś nowego co odkryłam. Widziałam kilka odp. na facebooku że dziewczyny z naturalnych grupek polecały właśnie zestaw z delpos. Podobno jest tam maska, szampon i wcierka czy jakiś płyn, ale tak jak moge coś powiedzieć o składnikach w kremie to jeżeli chodzi o szampony to jest dla mnie czarna magia i nie wiem jak rozgryźć to co jest w środku tych trzech kosmetykach. Inna sprawa, czy może ktoś mi powiedzieć na ile jest to naturalny skład? Po jakim czasie można widzieć baby hairy i to że nie będzie aż tak już wypadało? Zaczęło się po karmieniu i cały czas tak trwa mimo tego, ze skończyłam już jakiś czas temu karmić piersią. Karmiłam przez ok. 11 miesięcy i od 4 staram się te włosy naprawić, ale no nic mi nie pomaga. Jesteście może w stanie mi coś poradzić?