reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Debridat- ktos dawal ?

Natqaa

Fanka BB :)
Hej, mojej 4mies córce lekarz przepisał debridat- twierdzi ze skoro mala nie ma rzadkich kupek tylko raczej papki to to nie będzie laktozy itd. Na 2 tyg przepisał debridat 2x2.5ml. Jak najlepiej go podawać (czytałam ulotkę- może być do mleka)- ja daje do mleka ale mala nie zawsze wypije cale wiec nie wiem ile de facto trafia do brzuszka a ile zostaje w butelce. Moja mala ma w dalszym ciągu wzdęcia i chyba jakiś dyskomfort w jelitkach - skurcze obstawiam, płakać nie palcze ale kopie nóżkami, czasami idą bąki a czasami nie- dodatkowo ulewa nawet po 2,3h od jedzenia. To wszystko sprawia że ma bardzo niespokojny sen i musze do niej wstawać niekiedy po 20razy. Obecnie daje jeszcze delicol- który coś zaczal działać, lekarz kazal nadal go przyjmować i jak zacznie działać debridat to powoli odstawiać delicol . Pytanie czy u którejś z was debridat zadziałał w ciągu kilku dni ? Czy to raczej czeka się ze 2 tyg ? :( kurde wizja ze jeszcze będzie tak jakis czas nie napawa mnie optymistycznie.. mam nadzieję że wogole jej pomoże.

reklama
reklama
Do góry