Ggggooossssiiia
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny chciałabym zapytać czy jest tu ktoras z was, która zdecydowala się na nasienie dawcy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, jest nas nawet sporoCześć dziewczyny chciałabym zapytać czy jest tu ktoras z was, która zdecydowala się na nasienie dawcy?
I jak to znieśliście? Mi ciężko to przetrawić jestem w ciąży właśnie inf z dawca i dopiero teraz dopadają mnie wątpliwośći jak to będzie, wydawało mi się że będzie to prostsze, natomiast mąż się cieszyTak, jest nas nawet sporo
JaCześć dziewczyny chciałabym zapytać czy jest tu ktoras z was, która zdecydowala się na nasienie dawcy?
A jak ma być? Dziecko jak dziecko czasami będzie pięknie, czasami da Ci popalić czego szczególnie się obawiasz?I jak to znieśliście? Mi ciężko to przetrawić jestem w ciąży właśnie inf z dawca i dopiero teraz dopadają mnie wątpliwośći jak to będzie, wydawało mi się że będzie to prostsze, natomiast mąż się cieszy
Ja
Do tej pory byłam spokojna cieszyłam się ale teraz chyba hormony i zaczynam rozmyślać zastanawiam się czy będzie mi to ciążyło z tyłu głowy i czy kiedyś się o tym dowie jak zareaguje itpA jak ma być? Dziecko jak dziecko czasami będzie pięknie, czasami da Ci popalić czego szczególnie się obawiasz?
Kochana spokojnie, to napewno hormony ważne żeby maleństwo było zdrowe. Resztę życia samo scenariusz napisze, nie masz co planować aż tak daleko.Ja
Do tej pory byłam spokojna cieszyłam się ale teraz chyba hormony i zaczynam rozmyślać zastanawiam się czy będzie mi to ciążyło z tyłu głowy i czy kiedyś się o tym dowie jak zareaguje itp