reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Daty pamiątka !

I ja także prowadzę album(kupić można zresztą na allegro). Super sprawa.

reklama
Nasze daty:

pierwszy uśmiech 28.07.2007r.
świadomy chichot 6.09.2007r.
siedzenie (tak całkiem sama) 22.01.2008r.
słowo "mama" 7.01.2008r.

też mamy aki albumik i odbitke stopki i różne inne bajery . Ale wiem sama po sobie jak pytałam mamy kiedy miałam pierwszego zęba / to powiedziała że nie pamieta a ps. MOJA pierwsza parówka(oskara) wczoraj czyli 11,02,2008

MOJA pierwsza parówka(oskara) wczoraj czyli 11,02,2008
:szok: sorrki, wiem, ze to nie ten wątek, ale nie mogę się powstrzymać... parówka taka do jedzenia?:szok: w życiu bym nie dała takiemu bobasowi parówki:no: tyle świństwa co tam jest:eek: (ja mogę zjeść ewentualnie raz na jakiś czas, ale taki maluszek?)

innych dat nie pamiętam (muszę odgrzebać),
26-01-2008 pierwszy ząbek
12-02-2008 Michaś sam wstał z siedzenia (sięgając po pianinko)

:szok: sorrki, wiem, ze to nie ten wątek, ale nie mogę się powstrzymać... parówka taka do jedzenia?:szok: w życiu bym nie dała takiemu bobasowi parówki:no: tyle świństwa co tam jest:eek: (ja mogę zjeść ewentualnie raz na jakiś czas, ale taki maluszek?)

innych dat nie pamiętam (muszę odgrzebać),
26-01-2008 pierwszy ząbek
12-02-2008 Michaś sam wstał z siedzenia (sięgając po pianinko)
ja kupiłam taką malutką srecjalnie dla dzieci bodajże balbinki sie nazywały

Do góry