reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Darmowe próbki,testowanie

Próbki kosmetyków DAX.
Jak wypełnicie ankiete to po około miesiącu przysyłaja zestaw próbek
Zarządzanie kontem - Ankiety DAX Cosmetics

Darmowa mapa samochodowa
Wystarczy wypełnic formularz
Klub K2
Zobacz załącznik 445998

Testowanie produktów Streetcom.

Coś podobnego do ambasady trendów.Tylko że po rejestracji trzeba wydrukować oświadczenie i wysłać do nich pocztą.Robią bardzo fajne kampanie.Ja np w tamtym roku brałam udział w kampanii Pampers i dostałam za darmo paczkę Pampersów Premium Care,pare miesięcy póżniej załapałam się do kampani Johansona i dostałam zestaw kosmetyków,teraz na początku styczna znowu do kampani kaszek Nestle.kampanie są tam różnie nie tylko z produktami dla dzieci,testują kosmetyki dla dorosłych,rózne przyprawy,alkohol,papierosy no różności.Wiem że oprócz mnie jeszcze 2 dziewczyny z forum się w to bawią bo razem byłyśmy w kampani kaszek.Nizej wkleje wam zdjęcie tej paczki od Nestle i z Johansona.A zarejestrowac możecie się tutaj streetcom.pl Konto też możecie założyc na męża czy mame,większe szanse że dostaniecie się do kampanii
395904_342665812423279_100000395908105_1099285_1631857808_n.jpg101_4827.JPG

reklama
Angel - ja właśnie brałam udział w kampanii kaszek - mam pytanko ile wysłałas tych raportów z rozmów i czy rozdałaś wszystkie te próbki? WOW ale z Johnsona dużo tego przysłali ;D

kate009 szczerze mówiąc to rozdałam tylko część próbek a raportów napisałam 8

Dziewczyny kolejna dawaka próbek :-)
Nowi fani profilu Megakrzem MEGA Krzem z metioniną | Facebook
Mogą zamówić bezpłatne próbki tego suplementu dniety,wystarczy tylko:
1. Polubić profil MEGA KRZEM na FB (nie profil AVET PHARMA!)
2. Wysłać maila z danymi do wysyłki na e-mail: megakrzem@avetpharma.pl
3. Zamówienia z adresu avetpharma@avetpharma nie są realizowane!

Również nowi fani profilu Morwa Biała Plus MORWA BIAŁA PLUS | Facebook
mogą otrzymać próbki.

Wszyscy fani zainteresowani otrzymaniem bezpłatnej próbki wysyłają e-mail z zamówieniem na adres: morwabialaplus@avetpharma.pl Każdy fan na prawo do jedej bezplatnej próbki! Bezpłatna próbka to 15 tabletek powlekanych! Tytuł maila z zamówienie: MORWA BIAŁA PLUS PRÓBKA. Prosimy o podanie dokładnego adresu z kodem!!! Zamówienia przesyłane na adres avetpharma@avetpharma.pl nie będą realizowane i nie będziemy na takie prośby odpowiadać!

UWAGA! Wszyscy fani CelluOFF. Nadszedł ten dzień! Osoby zainteresowane otrzymaniem bezpłatnej próbki CelluOFF wysyłają e-mail z zamówieniem na adres: celluoff@avetpharma.pl Każdy fan na prawo do jedej bezplatnej próbki! Bezpłatna próbka to 10 kapsułek! Tytuł maila z zamówieniem: CELLUOFF PRÓBKA. Prosimy o podanie w treści dokładnego adresu do wysyłki z kodem!!! Zamówienia przesyłane na adres avetpharma@avetpharma.pl nie będą realizowane i nie będziemy na takie prośby odpowiadać! Realizacja wysyłek rozpocznie się w najbliższą środę. Wtedy też ruszy kampania reklamowa na FB, więc teraz jest czas, zeby zaklepać swoje miejsce w kolejce :-) pozDrawiaMy i życzymy miłego weekendu. Ekipa CelluOFF :-)CelluOFF | Facebook

93796_3.jpg
morwa_biala.jpg
409249_169099509864216_142950115812489_273293_1799857508_n.jpg

Załączniki

• celluoff.jpg
    celluoff.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 143
Zostań testerką wkładek laktacyjnych Philips Avent
Dla każdej z Was, która zarejestruje się lub jest już zarejestrowana na portalu (mamaebaby.eu), jest w prezencie komplet niezawodnych wkładek laktacyjnych. Te z Was, które przetestują wkładki i napiszą swoją opinię na naszym forum nagrodzone zostaną dodatkowym kompletem wkładek.

Jeśli chcesz otrzymać wkładki do testowania wyślij maila z loginem i adresem korespondencyjnym na: magdalena.adamiec@mamaebaby.eu

Konkurs trwa w dniach od 29.03.2012 r. do wyczerpania zapasów
MAMAeBABY - Przede wszystkim dla Kobiet | Portal nowoczesnej mamy: Wspólnie z Philips Avent ogłaszamy wielkie testowanie!

reklama
Do góry