reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dane/tabelka

Tu wkleje dane bądź tabelkę.
Zastanówmy się wspólnie jakie info chcemy
Proponuję:
Nick//imie/termin z om/wiek/miejscowość/ilość dzieci/imiona/

Możemy dorzucic też przeczucie vs rzeczywistość (płeć)

Jestem otwarta na propozycje :)

Ennis92/25.06/26 lat/Irlandia Północna/myślę że dziewczynka

A może tak tabletkę ułożyć datami z OM?

reklama
natka_z / Natalia / termin z OM na 3.07.2019r. / 29 lat / Gdańsk / pierwsza ciąża / nie mam przeczucia, co do płci, ale nieśmiało marzę o córce :)

PS. Jestem z lipca i moja data urodzenia pokrywa się z trzema tutaj wskazanymi ;)

Ostatnia edycja:
Karolcia.DE Karolina, prawie 33 lata, mieszkam w Niemczech (Hamm NRW) mama Pascala 9 lat i Lenyi 5 lat. Termin z OM 16.7. 2019. Jak dla nas to obojętne czy będzie chłopak czy dziewczynka, byle zdrowe

Iwona 1986/Iwona/termin 11.07.2019/32lata/ druga ciąża bez dzieci /nieważna płeć aby było zdrowe/okolice Jeleniej Góry

Chociaż mąż chce dziewczynkę ale ja czuję że to będzie chłopak, ogórki kiszone idą w ruch :-)

reklama
Do góry