mama_marysia
Zaciekawiona BB
Zaufanie wobec dzieci jest najważniejsze, ja myślę, że teraz masz szansę na to, że Cie nie będzie oszukiwac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No... tak wczoraj Monika poprosiła żebym napisała jej zwolnienie z ostatniej lekcji...????...bo chce iść ..na LODY.. z koleżanką!!! Ha ha..Do szkoły dojeżdża szkolnym autobusem i nie ma takiej możliwości..pójścia po lekcjach.A uczy się dobrze i się jeszcze nie zawiodłam ..ale...hmm.. lepiej pohuhać!!I.. jednak... mamusia ...napisała te zwolniątko!!
Wydajemi się iż lepiej ..to... niż ma iść na wagary..bo wiadomo?????Niewiem czy postąpiłam .. ....słusznie?????//
Wiem, wiem, że wątek już "stary", ale dawno mnie tu nie było...
Mamii, ja bym nie napisała. Nie wiem ile lat ma córka, ale powinna się czuć odpowiedzialna za swoje czyny. Ty ją z tej odpowiedzialności zwolniłaś i jeszcze pokazałaś, że kłamstwo nieraz jest w porządku (bo przypuszczam, ze nie napisałaś na zwolnieniu, ze "córka ma ochote na lody" ;-) ).