reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy zamykamy watek glowny??

Czy zamykamy watek glowny Grudzien 2009

• Wszystkich głosujących
    41
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem na NIE
wydaje mi sie ze grupa zamknieta i tak nie uchroni nas przed "złem " tego swiata
bo zyskac zaufanie i dostac sie do zamknietego nie jest trudno...
a tylko moze spowodowac smierc naturalna tego watku
no i ta swiez krew.. haha
fajnie ze nowe /stare dziewczyny odwazyły sie zabrac głos
poprostu trzeba brac odpowiedzialnosc za słowa ktore sie pisze, mowi
tak jak w realu:-(
wkoncu jestesmy dorosli

reklama
Jestem na NIE poniewaz wiem jak to sie moze skonczyc:tak:zamkniecie watku sprawi ze po malutku beda sie niektore z nas wykruszac i potem zostanie wielka pustka:-(wiem co pisze bo juz mialam stycznosc z takim zamknieciem,i co teraz nie pisze tam prawie nikt a bylo tak jak tu,ze nie mozna bylo nadazyc nadrabiac:tak:
Po drugie jesli chcemy cos naprawde ukryc przed tymi co nas czytaja to czemu nie pisze prawie zadna z nas na watku zamknietym ktory zostal juz dawno utworzony?Przeciez tam tez mozna pisac i ta ktora nie ma dostepu nie przeczyta...
No i jeszcze jedno,zaden glowny watek poprzednich forumowiczek nie zostal zamkniety:no:czemu jestesmy takie nieufne...mamy czego sie bac?Bo ja rozumiem zamknac album ale nie watek.
Takie moje zdanie.

Zgadzam się w 100%, ja również nie rozumiem tej nieufności, zwłaszcza na forum, a rejestrując się każda z Nas liczyła się z faktem, że może być podczytywana - bo to jest logiczne, że każde forum jest otwarte na użyszkodników, taka jest jego rola .... ja np. nie piszę tylko w grudniówkach, udzielam się w tematach ogólnych bo one wszystkie skłaniają do dyskusji.
Co do albumu to popieram by go zamknąć, to zdjęcia trzeba chronić a nie wątek główny, za swoją prywatność odpowiadamy same, zresztą to tylko nick/i w sieci!
A zdjęcia mogą być wykorzystane więc nie rozumiem ? nie strach zostawić albumu na pokaz publiczny ? a strach pokazywać jak się pisze o sprzątaniu, pierdołach itd ? nawet tak intymna sprawa jak przeżycia z porodów są ogólnodostępne :errr: więc ja Was nie rozumiem ...

Wasza sonde wyswietlilo mi w opcji nowe posty, sorki bo nie powinnam sie tu wypowiadac ale napisze to co dziewczyny zacytowane Kopciuszek i Mea_Osi juz napisaly. Wiem z autopsji ze zamykanie sie tylko na watku zamknietym wczesniej czy pozniej powoduje rozsypanie sie grupy. Doswiadczylam to juz dwa razy.
Watek zamkniety owszem na zdjecia i zwierzenia, ale po za tym warto miec watek otwarty chocby dyskusje na nim wydawaly sie plytkie i o niczym.

Zycze podjecia dobrych decyzji!

Pozdrawiam i znikam

A ja uważam wręcz odwrotnie:tak: tez mam doświadczenie z forum i wiem, że taka grupa bardziej łączy niz dzieli:tak:
I Twój post jest dowodem na to, że może nas czytać każdy kto ma na to ochotę:-(

ok Kopciuszku - nie ze sie absolutnie z Toba nie zgadzam ale zagram zlego gliniarza :)

Czemu jestesmy nieufne? - sytuacja mojej fotki na "mama czy tata" , Sytuacja Anaoli , Sytuacja brzucha Asi.
Mozna pisac o waznych sprawach na zamknietym - nie wszystkie sprawy , ktore poruszamy na pierwszy rzut oka wydaja sie istotne i warte atajenia. Osoby postronne wylapuja informacje miedzy wierszami.

To tak dla kontrargumetu :).
Generalnie to ja nie mam zbyt wiele do ukryciA i mog zostac na otwartym.
Co mnie sklania do zamkniecia to fakt ,iz odkrylam jak wiele osob nas obserwuje - biorac a niewiele dajac . (nie gniewajcie sie nowe mamay - ja tak ogolnie - ale tak mniej wiecej to odczuwam)

Włączając internet musisz liczyć się z faktem, że jesteś w sieci śledzona, tak jest z każdym ....... ciasteczka chociazby są tego idealnym przykładem, nie tylko fora, ale głupie strony rejestrują po numerze IP Twoje poczynania w sieci, czy to na tym forum czy też na stronie z pierdołami .....to jest internet Emwu, w nim też obowiązują pewne zasady serfowania i każdy użytkownik musi się z tym faktem liczyć. Tak samo jest ze zdjęciami, tam gdzie wstawisz tam będą np. przez jakąś stronę typu imeshack, wszystko jest zapisywane, dlatego tak prosto w necie śledzić kogoś innego i ten ktoś wcale nie musi być przy Twoim kompie by wiedzieć jakie strony odwiedzasz, i by poznać Twoje zainteresowania ...........

Kiedyś wstawiane do albumu były Nasze foty z brzuszkami w majtkach i obawy o te zdjęcia nie było, ale jak się pisze na ogóle i ktoś podczytuje to obawa jest o_O

A oto przykład co można znaleźć ,wystarczy wpisać nicka w grafice, w sieci również i widać kto jakie strony odwiedza ...

I tak jest z każdą z Nas :) dlatego ja na każdym forum mam innego nicka :)

A ja uważam wręcz odwrotnie:tak: tez mam doświadczenie z forum i wiem, że taka grupa bardziej łączy niz dzieli:tak:
I Twój post jest dowodem na to, że może nas czytać każdy kto ma na to ochotę:-(
taką zasadą kieruje się każde forum, dlatego np. nie wymaga rejestrowania się by czytać i widzieć jakieś wątki.

taką zasadą kieruje się każde forum, dlatego np. nie wymaga rejestrowania się by czytać i widzieć jakieś wątki.

NeSSi ja wiem, mówisz tak, jakbysmy miały zamiar cały wątek zamykać, chcemy zamknąc watek na którym rozmawiamy o prywatnych naszych sprawach, rozmawiamy tam "na luzie" kazda o swoim życiu,o dupie maryny, watki tematyczne zostają, więc dla zainteresowanych zawsze jest miejsce gdzie mogą poczytać i napisać.
Teraz przy tej sondzie przekonałam się ile osób nas podczytuje:-( nie podczytuja tego co powinni, co dotyczy dzieci, tylko jak Emwu napisała, czytają watek grudniówek jak telenowelę, codziennie nowy odcinek. Nie widzę potrzeby żeby czytały o nas np kwietniówki 2008, one maja swoje forum i swoja telenowelę której ja nie czytam!!!! Bo to nie moja sprawa!
Ja wiem, że internet jest źródłem wszystkiego, że nie problem kogos namierzyć,ale tutaj chodzi o odrobinę prywatności:tak: nie robimy nikomu na złość.
To jest tak, jakbys prywatnie rozmawiała z koleżanką przy kawce a ktos by podłączył mikrofon i wszyscy dookoła by Was słyszeli;-)

Nie będe już więcej pisac co oznacza odrobina prywatności z zaprzyjaźnionymi koleżankami z forum!!!!!

NeSSi ja wiem, mówisz tak, jakbysmy miały zamiar cały wątek zamykać, chcemy zamknąc watek na którym rozmawiamy o prywatnych naszych sprawach, rozmawiamy tam "na luzie" kazda o swoim życiu,o dupie maryny, watki tematyczne zostają, więc dla zainteresowanych zawsze jest miejsce gdzie mogą poczytać i napisać.
Teraz przy tej sondzie przekonałam się ile osób nas podczytuje:-( nie podczytuja tego co powinni, co dotyczy dzieci, tylko jak Emwu napisała, czytają watek grudniówek jak telenowelę, codziennie nowy odcinek. Nie widzę potrzeby żeby czytały o nas np kwietniówki 2008, one maja swoje forum i swoja telenowelę której ja nie czytam!!!! Bo to nie moja sprawa!
Ja wiem, że internet jest źródłem wszystkiego, że nie problem kogos namierzyć,ale tutaj chodzi o odrobinę prywatności:tak: nie robimy nikomu na złość.
To jest tak, jakbys prywatnie rozmawiała z koleżanką przy kawce a ktos by podłączył mikrofon i wszyscy dookoła by Was słyszeli;-)

Nie będe już więcej pisac co oznacza odrobina prywatności z zaprzyjaźnionymi koleżankami z forum!!!!!

Z ręką na sercu ..... nie podczytywałyście innych na tym forum ?

reklama
A ja pamiętam jak z zaangażowaniem większość z Nas śledziła wątek główny listopadówek :) a relacje z tego co kto urodził pisane były na Naszym wątku głównym :p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry