reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy warto - trwała ondulacja

witch84

Fanka BB :)
Zastanawiam się czy nie spróbować - chciałabym poznać wszelkie za i przeciw :)

Włosy mam do ramion farbowane na ciemny brąz, najczęściej wiążę w kucyk, bo są klapnięte. Czy trwała sprawi, że włosy nabiorą wizualnie objętości?
Nie ukrywam, że chciałabym pojechać na wakacje i nie martwić się fryzurą (niestety przy tej co mam obecnie muszę włosy modelować).
Co się potem robi z odrostami?

Chętnie poznam Wasze opinie - zarówno tych, co się zdecydowały, jak i tych które się nie zdecydowały :)

Pomożecie?

reklama
Rozwiązanie
Nikt nie ma pozytywnych opinii??

PS. W salonie mojej fryzjerki wogóle nie robią trwałej i dziewczyny odradzają, więc jeszcze dodatkowo po Waszych opiniach raczej się nie zdecyduje.
reklama
Do góry