reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy warto - trwała ondulacja

witch84

Fanka BB :)
Zastanawiam się czy nie spróbować - chciałabym poznać wszelkie za i przeciw :)

Włosy mam do ramion farbowane na ciemny brąz, najczęściej wiążę w kucyk, bo są klapnięte. Czy trwała sprawi, że włosy nabiorą wizualnie objętości?
Nie ukrywam, że chciałabym pojechać na wakacje i nie martwić się fryzurą (niestety przy tej co mam obecnie muszę włosy modelować).
Co się potem robi z odrostami?

Chętnie poznam Wasze opinie - zarówno tych, co się zdecydowały, jak i tych które się nie zdecydowały :)

Pomożecie?

reklama
Rozwiązanie
Nikt nie ma pozytywnych opinii??

PS. W salonie mojej fryzjerki wogóle nie robią trwałej i dziewczyny odradzają, więc jeszcze dodatkowo po Waszych opiniach raczej się nie zdecyduje.
reklama
Do góry