reklama
jasani
Fanka BB :)
Szałwia działa przeciwbólowo więc może pomóc.Płukanie szałwia za bardzo nie pomaga na dolegliwości stomatologiczne więc nie ma sensu
Piq
olejek goździkowy jest lepszy w takim razie, ale nie wiem jak ze stosowaniem w ciąży, ogólnie te płukanie ziołami trochę jest przereklamowane, są lepsze kupne płukanki moim zdaniemSzałwia działa przeciwbólowo więc może pomóc.
jasani
A stosowałaś kiedyś zioła,że tak twierdzisz? Ja akurat mam dobre doświadczenia ze stosowaniem ich. Akurat nie w związku z zębami ale pomogły przy innych sprawach.olejek goździkowy jest lepszy w takim razie, ale nie wiem jak ze stosowaniem w ciąży, ogólnie te płukanie ziołami trochę jest przereklamowane, są lepsze kupne płukanki moim zdaniem
reklama
Piq
tzn chodzi mi o ich zastosowanie stomatologiczne, ja nie mam wątpliwości że na inne schorzenia działają. Jestem higienistką stomatologiczna więc mniej więcej wiem jak to działa, a raczej jak nie działa. Ale wiadomo, że na wizytę do dentysty się czasami czeka i człowiek się ratuje czym może.A stosowałaś kiedyś zioła,że tak twierdzisz? Ja akurat mam dobre doświadczenia ze stosowaniem ich. Akurat nie w związku z zębami ale pomogły przy innych sprawach.
reklama