Czesc wszystkim zastanawiam sie czy usg aby sprawdzic czy pecherzyk owulacyjny pekl jest bezpieczne w 100% w przypadku jakby cos sie zaczynalo kluc? Mialam pecherzyk 22 cm we wtorek a teraz bola mnie krzyze i podbrzusze jak na okres a w poniedzialek ide do gina sprawdzic czy faktycznie byla owulacja. Dziekuje
reklama
kicia_kocia
Zaangażowana w BB
A w jaki sposób USG by miało zaszkodzić?
kicia_kocia
Zaangażowana w BB
I przez ten czas nie wiedziała czy jest serduszko i czy ciąża się rozwija? Przecież to jest nieodpowiedzialne. USG jest w 100% bezpieczne
Agnes4312
Moderator
A koleżance czasem nie chodziło o słuchanie serca płodu?Nie wiem dlatego pytam. Znajoma starala sie przez 14 lat o ciaze i w koncu zaszla przez in vitro ale mowila ze lekarze odradzali jej usg i dopiero pierwsze robila w 3 mscu ciazy
Nie chce mi się wierzyć, że po invitro nikt jej nie robił usg.
Agnes4312
Moderator
I to było w PL?Nie, mowila ze nie do 3 miesiaca. Tez mi sie to wydaje dziwne ale lepiej zapytac bo wyglada na to ze lekarze znali sie na procedurze i na tym co robia bo w koncu po 14 latach urodzila dziecko.
DarkAsterR
Fanka BB :)
Nie, mowila ze nie do 3 miesiaca. Tez mi sie to wydaje dziwne ale lepiej zapytac bo wyglada na to ze lekarze znali sie na procedurze i na tym co robia bo w koncu po 14 latach urodzila dziecko.
Moze gdyby się znali to nie zabrałoby im to 14 lat..?
reklama
w angli starala sie przez 12 a potem wyjechala do swojego kraju (nie pl) i tam po 2 latach zaszla przez in vitroMoze gdyby się znali to nie zabrałoby im to 14 lat..?