reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ty coś widać?

Okej! Czyli jednak nie oszalałam! 😂

To były nasze pierwsze starania z Ovitrelle, podana 20 stycznia. Owu potwierdzona usg, z 21/22.
Ovi wypłukało się 8 dpo. 🙃 W moim mniemaniu to nie ovi jest tym cieniem. Dalej jak rozumiem biorę w tej chwili dupka skoro jest cień.

No i przede wszystkim 🙃 skoro nie tylko ja widzę ten cień 😁
To lecę na bete dzisiaj.
Ale kurde boję się że będę zawiedziona... I nie wiem... fałszywie pozytywny cień cienia🤦🏻‍♀️
Daj znać koniecznie jak będziesz miała wynik 🤞🤞🤞🤞

reklama
Zrób bete. Możesz tez kupic w czasie oczekiwań na wynik test facelle z rossmana. On wyczuwa najmniejsza betę :)
Beta będzie po 15, poczekam na spokojnie bez wariacji 🤣 (mówię to mając w domu jeszcze 2 testy o czułości 10 i chęć trzymania przez 4 godziny 🤣🤣)

Niestety, Facelle to dla mnie zło 😢
Wolałabym go nie robić... osobiście już 2 razy mnie oszukał przy becie <0.1

Beta będzie po 15, poczekam na spokojnie bez wariacji 🤣 (mówię to mając w domu jeszcze 2 testy o czułości 10 i chęć trzymania przez 4 godziny 🤣🤣)

Niestety, Facelle to dla mnie zło 😢
Wolałabym go nie robić... osobiście już 2 razy mnie oszukał przy becie <0.1
Bo tam jest zawsze widoczna kreska testowa. Ale wtedy jest biała. Jeśli wybarwia się na różowo to nigdy mnie nie oszukał, pokazal nawet bete 9 :D

Czekamy na wynik bety :)

No i dupa.... 😭
Nie wiem czemu był cień...
Screenshot_20230203_122321.jpg

To samo mówi facet którego wyciągnęłam ze snu 🤣 ale mi się wydaje że druga jest lekko
Ja widzę tam lekka kreskę. Może być bardzo was jeszcze , albo powtórz sobie płytkowym testem . Ja w drugiej ciąży miałam taka lekka kreskę , a za 2 dni już super było widać .
Jak Cię to uspokoi to zrób bete

Nie ma sensu powtarzać bety w poniedziałek?

Skoro ujemna w 12dpo.. to raczej fałszywy alarm.. 😭

Chyba muszę się wypłakać dzisiaj.

reklama
Do góry