reklama
Jadran
Fanka BB :)
Jadran - jaka mądra mama. Ja chyba swojego dziecka tez bym nie wysłała do talent show
Raczej mądre dziecko,Kalinko
Moje dzieciaki może i by się nadawały do takiego programu, bo są rozparzone, wygadane i mają wszytko głębiej niż głęboko. Ale moim zdaniem to przeambicjonowani rodzice robią takim dzieciom największą krzywdę. Córy jak będą chciały, to pójdą, jak nie to nie. Ja im ani nie zamierzam kazać ani zabraniać. Ale na szczęście jeszcze nie miały takiego pomysłu.
Moje dzieci też by się nadawały, ale nie pójdą. Uważam, że są za małe, żeby znać rzeczywiste konsekwencje takiej decyzji i zdawać sobie z nich sprawę. Same nie potrafią jeszcze chronić swojej prywatności i od tego jesteśmy my, rodzice.
Szkoła muzyczna to jednak co innego niż talent show.
Szkoła muzyczna to jednak co innego niż talent show.
AnnaJagoda
Aktywna w BB
Nigdy nie wysłałabym mojego dziecka do talent show, nie mam takich ambicji i nie miałam. Córa zdolna jest, nawet bardzo i niech tak będzie póki co w zaciszu domowym i szkolnym. Wolę jednak pozostawić swoje zdanie o tego typu programach i wszystkim co się z tym wiąże sobie. Ugryzę się w język, bo nie chcę być nie miła. ;-)
Ja również jestem przeciwna dziecięcym talent show. Mój synek ma 2,5 roku i widzę, że jest zdolny muzycznie, ale jakoś nie mam zamiaru pchać go do tego wielkiego, "brudnego" świata. Biorąc pod uwagę, że jest bardzo wrażliwym dzieckiem, co prawdopodobnie odbiłoby się na jego psychice bardzo. Jeśli kiedyś jako nastolatek zapragnie pojawić się na takiej scenie, wtedy sie zastanowię, ale pewnie już będzie w miarę ukształtowanym pod względem tego co będzie chciał robić chłopcem.
reklama
Jeśli dziecko ma super hiper talent, to może ok. Jednak coś takiego to ogromny stres, wielkie przeżycie i nie jestem pewna, czy chciałabym to fundować swojej córce...
http://dobre-betonowe-szamba.pl/lubelskim/
http://dobre-betonowe-szamba.pl/lubelskim/
Ostatnia edycja:
Podziel się: