K
kobietka22
Gość
Ot kiedyś mówiłam jak Ty ,że to zdrada itd , a potem stwierdziłam ,że to co nagie nie musi być zaraz złe , no masz podejście jakie masz , ja jestem katoliczką chodzę do Kościoła spowiadam się mój mąż też może z tego ,że ogląda też się spowiada nie wiem , ale człowiek jest grzeszny z natury ,a ja wychodzę z założenia ,że każdy jest kowalem swojego losu i ma to na co sobie zasłuży , fakt kiedyś była cenzura nawet w tv ,a teraz to nawet nie trzeba internetu żeby goliznę zobaczyć.
Skoro patrzenie pożądliwe to zdrada to co jak idzie laska w mini z dekoltem i facet patrzy bo ma ją naprzeciwko to też jest zdrada Twoim zdaniem?Bo idąc tym tropem to byśmy doszli do tego ,że katolik by na plażę nie pojechał bo tam dużo atrakcyjnych kobiet chodzi , jak kobieta jest piękna to aż przyciąga wzrok i na to nie ma rady.
Skoro patrzenie pożądliwe to zdrada to co jak idzie laska w mini z dekoltem i facet patrzy bo ma ją naprzeciwko to też jest zdrada Twoim zdaniem?Bo idąc tym tropem to byśmy doszli do tego ,że katolik by na plażę nie pojechał bo tam dużo atrakcyjnych kobiet chodzi , jak kobieta jest piękna to aż przyciąga wzrok i na to nie ma rady.