reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czy to wina smoczka?

uf dobrze że mój szkrab nie lubi i nie lubiał smoka bo nawet nie wie do czego to służy! ale za to nosze do spania i kregosłup tez już mi wymieka waga dziecka 11 kg

To gorszy smoczek czy obolały kręgosłup?
Współczuję.

Ja mogę napisać ze wole smoka i niż noszenie.

reklama
u mnie jest i smoczek i noszenie
to mi prosze wspolczuc:-Dzartuje:-D
ale wiem ze sama jestem sobie winna:zawstydzona/y:

Masakra, chyba nie ma idealnego wyjścia i trzeba przetrwać. U mnie nie ma smoka i nie ma noszenia za to jest cyc. :( Nie ma mowy o tym, żebym gdzieś na dłużej wyszła bo jestem uwiązana tym, że bez cyca zasypia tylko na spacerze... grrr....

u mnie jest i smoczek i noszenie
to mi prosze wspolczuc:-Dzartuje:-D
ale wiem ze sama jestem sobie winna:zawstydzona/y:

u mnie to samo, takze prosze o wspolczucie hehehhe:) smoczek mam z akuku z gumką ortodontyczną, żeby sobie zgryzu nie popsul, a nosze go do snu tak z 15 min wieczorem, tez swoje wazy, bo juz 12kg, nie mam pomyslu na to jak go nauczyc zasypiac samodzielnie, a moze mi sie nie hce, bo boje sie okresu przejsciowego?

Do góry