reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to test pozytywny?

Hej dziewczyny,
Jestem tu totalnie nowa i totalnie zielona. W związku z tym mam kilka pytań.
1.Czy ten test jest testem pozytywnym? Mam wrażenie,że kreski są dziwnie za blisko siebie. Może to głupie ale naprawdę jestem w temacie dzieci i ciąży totalnie zielona.
2. Wiem,że po pewnym czasie test traci na wiarygodności ale czy któraś z Was miała tak,że test pozytywny po jakimś czasie okazał się klarowny i bylyście w ciąży?
3. Czy beta hcg na 4 dni przed miesięczką bedzie wiarygodne?
4. Ciąża zaczela mnie zastanawiać bo 12 dni przed okresem zaczęły mnie bolec piersi,wyszly żyły i urosly a teraz do okresu mam 4 i piersi bolą ale już nie tak mocno Jak wcześniej. Nie wiem co myśleć bo zazwyczaj odczuwalam dolegliwosci miesiączkowe 2-3 dni przed nią. Co do reszty objawow, odczuwam jakby "ciągnięcie" podbrzusza, czasami kłucie w pochwie i burzę w jelitach. Bardzo proszę o pomoc i odpowiedzi, pozdrawiam ;)

Załączniki

• 20200131_183729.jpg
    20200131_183729.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 966
reklama
reklama
Ja tez po czasie, każdy test był "pozytywny " ciąży nie było, więc może nie nakręcac autorki ? Żeby później rozczarowania nie było?? Beta i Jeszcze raz beta, ona nie oszuka

Dziewczyny ale czytajcie że zrozumieniem! Autorka pytania wyraźnie napisała, że test po czasie był negatywny a nie pozytywny. A Wy z uporem maniaka wkładacie jej do głowy dziwne rzeczy i wszystko odczytujecie na odwrót.

A i jeśli chodzi o betę to 4 dni przed okresem może wyjść już. Mi wyszło akurat 4 dni przed. Malutka to malutka ale bezsprzecznie była ciaza.

Kochane kiedy ja robiłam testy to dwa pierwsze były negatywne ,po 2dniach (przy pierwszym dziecku sprawdziłam w koszu , przy drugim wiedziałam już żeby zachować test ),sprawdzam! 2 kreski 3 test potwierdził ciążę. Jestem mama dwójki chłopców rok po roku 2 I 3 i przy dwójce chłopców ten sam schemat. Moim zdaniem Cienie cieni rzadko nie zwiastuja ciąży! Pozdrawiam

reklama
Do góry