reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy to powód do zmartwienia?

Dmalw

Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, jestem po drugim poronieniu, tzn. po ciąży biochemicznej. W piątym tygodniu ciąży doszło do poronienia samoistnego. Na początku dość długo plamiłam i potem krwawiłam ponad tydzień… Wybaczcie za moje dokładne opisy, ale wtedy wychodziły ze mnie skrzepy i inne rzeczy…

Po 28 dniach(cykle mam co 24) dostałam miesiączki ale po raz pierwszy bez żadnego bólu brzucha no i to co mnie bardzo zdziwiło krwawienie trwało jeden dzień i dzisiaj już brązowe plamienia ale ponownie z jakimiś hm…,,brudami,, wybaczcie za dokładność.

Martwię się że nie dostałam zwykłego okresu tylko coś czego nie bardzo mogę nazwać okresem.
Byłam na usg teraz przed ta @ i wszystko ładnie, pięknie.

PS. W Ciąży na pewno nie jestem.

Ostatnia edycja:
reklama
Okres po ciazy się zmienia. Nawet po tej nie odnoszonej.
Ja miałam tak samo po pierwszym poronieniu. Normalnie zawsze miałam ból brzucha w pierwszym albo drugim dniu a po poronieniu miałam okres ale bez bólu. Nie wiem dlaczego.
Ale wiesz co, ciesz się ;) Chyba jak nie boli to lepiej, co?

Cześć dziewczyny, jestem po drugim poronieniu, tzn. po ciąży biochemicznej. W piątym tygodniu ciąży doszło do poronienia samoistnego. Na początku dość długo plamiłam i potem krwawiłam ponad tydzień… Wybaczcie za moje dokładne opisy, ale wtedy wychodziły ze mnie skrzepy i inne rzeczy…

Po 28 dniach(cykle mam co 24) dostałam miesiączki ale po raz pierwszy bez żadnego bólu brzucha no i to co mnie bardzo zdziwiło krwawienie trwało jeden dzień i dzisiaj już brązowe plamienia ale ponownie z jakimiś hm…,,brudami,, wybaczcie za dokładność.

Martwię się że nie dostałam zwykłego okresu tylko coś czego nie bardzo mogę nazwać okresem.
Byłam na usg teraz przed ta @ i wszystko ładnie, pięknie.

PS. W Ciąży na pewno nie jestem.
wiesz cykl musi dojść do siebie. Ja po 1 poronieniu mialam okres trwający 2 dni a potem dopiero za 28 dni kolejny normalny

Okres po ciazy się zmienia. Nawet po tej nie odnoszonej.
Ja miałam tak samo po pierwszym poronieniu. Normalnie zawsze miałam ból brzucha w pierwszym albo drugim dniu a po poronieniu miałam okres ale bez bólu. Nie wiem dlaczego.
Ale wiesz co, ciesz się ;) Chyba jak nie boli to lepiej, co?

Okres był 1 dzien i dwa dni juz plamienia brunatne i coraz bardziej "czyste juz".
Miałam isc w 12 dc na monitoring ale juz sama nie wiem jak to interpretowac. Jutro raczej będzie juz czysto wiec to taki niby okres...no i tak wypadało, jak byłam na usg bo gin mi mówiła, ze jestem w połowie cyklu i to by sie zgadzało.

reklama
reklama
Tez mialam taka pierwsza @ po poronieniu. Sama nie wiedzialam co to.. i jak traktowac. Kolejna byla juz obfita, ale tez o wiele mniej bolesna niz przed ciaza:) Tak jak dziewczyny pisaly, wszystko sie moze pozmieniac:)

Do góry