reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to plamienie implantacyjne?

reklama
Zrób test najlepiej, jeżeli Ci się coś takiego wcześniej nie zdarzało to może być to ciąża . A jakieś inne objawy masz?
Wczoraj zanim zobaczyłam to plamienie, czułam ból w podbrzuszu, ale nie był on intensywny. Zaś popołudniu i wieczorem bolała mnie głowa, miałam dreszcze. Dzisiaj obudziłam się z meeega suchością w ustach, jakbym z tydzień popiła 🙈
Nie wiem czy to wszystko ma związek właśnie z tym plamieniem.

Też w ostatniej.ciazy miałam plamienie implantacyjne, myslelam że się rozkręci ale trwało to jeden dzień i ustalo. Dwa dni później zrobiłam najpierw test a potem bete

Co do tego plamienia właśnie, było jednorazowe, kolor kawa z mlekiem, także nie trwało nawet jeden dzień
Możliwe, że coś się święci . Ja np miałam 2-3 dni plamienie takie ciemno brązowe, wsumie wkładka wtedy wystarczyła , chociaż w pierwszej ciąży wogole nie miałam plamienia tylko normalny śluz, za to objawy bardziej intensywne niż na okres, bo ból brzucha i krzyży , a cycki jak dwa kamienie 😂

Możliwe, że coś się święci . Ja np miałam 2-3 dni plamienie takie ciemno brązowe, wsumie wkładka wtedy wystarczyła , chociaż w pierwszej ciąży wogole nie miałam plamienia tylko normalny śluz, za to objawy bardziej intensywne niż na okres, bo ból brzucha i krzyży , a cycki jak dwa kamienie 😂
Nie wiem czego się spodziewać w sumie, nie nakręcam się bo nie chcę się rozczarować 😀
Jak jutro rano zrobię test, to nie będzie za szybko?

Nie wiem czego się spodziewać w sumie, nie nakręcam się bo nie chcę się rozczarować 😀
Jak jutro rano zrobię test, to nie będzie za szybko?
Jeżeli ostatni okres był na początku lutego, teraz małe plamienie ,a masz nieregularne cykle, to myślę, że nie zaszkodzi zrobić. Mi pierwsza ciążę pokazał test 1-2 dni po spodziewanej miesiączce, miałam odczekać dłużej, ale zżerała mnie ciekawość 😉 za drugim razem miałam mieć okres jakoś w święta, a że nie dostałam to w sylwestra robiłam test i był pozytywny, ale wtedy nie wyszło i teraz w czerwcu miałam normalnie okres, a w lipcu już plamienie, ale przed plamieniem i w trakcie nic mi test nie pokazał, dopiero zaraz po wyszły dwie kreseczki. Wychodzi na to , że za każdym razem jest inaczej, a i jak człowiek młodszy to lepiej 😉

Jeżeli ostatni okres był na początku lutego, teraz małe plamienie ,a masz nieregularne cykle, to myślę, że nie zaszkodzi zrobić. Mi pierwsza ciążę pokazał test 1-2 dni po spodziewanej miesiączce, miałam odczekać dłużej, ale zżerała mnie ciekawość 😉 za drugim razem miałam mieć okres jakoś w święta, a że nie dostałam to w sylwestra robiłam test i był pozytywny, ale wtedy nie wyszło i teraz w czerwcu miałam normalnie okres, a w lipcu już plamienie, ale przed plamieniem i w trakcie nic mi test nie pokazał, dopiero zaraz po wyszły dwie kreseczki. Wychodzi na to , że za każdym razem jest inaczej, a i jak człowiek młodszy to lepiej 😉
Czekam na jutrzejszy test z niecierpliwością ☺️

reklama
Do góry