reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to normalne że w 16 tc mam płaski brzuch?

AgaG04

Początkująca w BB
Witam jestem w 16 tc a brzuszka właściwie zero. Z rana płaski jak deska później moze troche wyskakuje ale to bardziej z tego co zjadlam. Dwie moje znajome jedna 18 tc a druga 20 tc maja juz ładne okrągłe brzuszki a ja nic wiembze kazda ciąża jest inna ale ;( nie ukrywam ze chciałbym zeby bylo widac nie dla kogos a samej siebie zawsze mnie brzuszki rozczulały a własny to juz wgl a tu nic ;( z dzieckiem jest wszytko dobrze rozwija sie prawidłowo ale jesli chodzi o przyrost wagi przytylam tylko 2 kg przez wymioty i przy wzroście 163cm ważę 53kg czy to prawidłowo? Kiedy u was zaczęło byc widac brzusio?

reklama
Poczekaj jak Cie wywali na koniec to nawet buta sobie nie dasz rady zawiązać😅 A Twoja mama jaki miała brzuch? Poza tym to nie ma w ogóle znaczenia, ja cały czas słyszałam że mam mały brzuch, chociaz pod koniec czułam się jak waleń a dzidź się urodził 3150 :)
Dokładnie tak! 😂 Stękanie z wysiłku przy zakładaniu skarpetek będzie codziennością 😄 mnie brzuch pojawił się dopiero w 3 trymestrze, a tydzień przed porodem jeszcze położne mówiły, że brzuch drobniutki, dziecko pewnie będzie malutkie. Urodziłam 3180 g szczęścia, więc całkiem nieźle 😉👍 nic się nie martw, jak ciąża dobrze się rozwija to wielkość brzuszka nie ma żadnego znaczenia.

reklama
Przejdę się chyba wcześniej an wizytę dla świętego spokoju i zobaczyny chyba już zaczynam histeryzować że coś nie tak bo nie mam brzucha wogole 😐

Znajoma 24tydz.dopiero zaczął sie Pokazywać. Najważniejsze ze na usg wszystko w porządku. Pooglądaj ciezarne na youtube.. Wiele z nich Do 20tyg prawie brzuszka nie ma.. To. Naprawdę zależy

Przejdę się chyba wcześniej an wizytę dla świętego spokoju i zobaczyny chyba już zaczynam histeryzować że coś nie tak bo nie mam brzucha wogole 😐
No coś ty,spokojnie ;) Ja mam podobno mały brzuch jak na zaraz 8 miesiąc i sama się dziwie jakim cudem mój 2 kilowy maluch się mieści w moim szczupłym ciele 🤔 Za każdym usg nie chce mi się wierzyć, ze on tak ładnie rośnie a po moim brzuchu nie specjalnie tego widać.

Do góry