reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to normalne że w 16 tc mam płaski brzuch?

AgaG04

Początkująca w BB
Witam jestem w 16 tc a brzuszka właściwie zero. Z rana płaski jak deska później moze troche wyskakuje ale to bardziej z tego co zjadlam. Dwie moje znajome jedna 18 tc a druga 20 tc maja juz ładne okrągłe brzuszki a ja nic wiembze kazda ciąża jest inna ale ;( nie ukrywam ze chciałbym zeby bylo widac nie dla kogos a samej siebie zawsze mnie brzuszki rozczulały a własny to juz wgl a tu nic ;( z dzieckiem jest wszytko dobrze rozwija sie prawidłowo ale jesli chodzi o przyrost wagi przytylam tylko 2 kg przez wymioty i przy wzroście 163cm ważę 53kg czy to prawidłowo? Kiedy u was zaczęło byc widac brzusio?

reklama
Poczekaj jak Cie wywali na koniec to nawet buta sobie nie dasz rady zawiązać😅 A Twoja mama jaki miała brzuch? Poza tym to nie ma w ogóle znaczenia, ja cały czas słyszałam że mam mały brzuch, chociaz pod koniec czułam się jak waleń a dzidź się urodził 3150 :)
Dokładnie tak! 😂 Stękanie z wysiłku przy zakładaniu skarpetek będzie codziennością 😄 mnie brzuch pojawił się dopiero w 3 trymestrze, a tydzień przed porodem jeszcze położne mówiły, że brzuch drobniutki, dziecko pewnie będzie malutkie. Urodziłam 3180 g szczęścia, więc całkiem nieźle 😉👍 nic się nie martw, jak ciąża dobrze się rozwija to wielkość brzuszka nie ma żadnego znaczenia.

reklama
Przejdę się chyba wcześniej an wizytę dla świętego spokoju i zobaczyny chyba już zaczynam histeryzować że coś nie tak bo nie mam brzucha wogole 😐

Znajoma 24tydz.dopiero zaczął sie Pokazywać. Najważniejsze ze na usg wszystko w porządku. Pooglądaj ciezarne na youtube.. Wiele z nich Do 20tyg prawie brzuszka nie ma.. To. Naprawdę zależy

Przejdę się chyba wcześniej an wizytę dla świętego spokoju i zobaczyny chyba już zaczynam histeryzować że coś nie tak bo nie mam brzucha wogole 😐
No coś ty,spokojnie ;) Ja mam podobno mały brzuch jak na zaraz 8 miesiąc i sama się dziwie jakim cudem mój 2 kilowy maluch się mieści w moim szczupłym ciele 🤔 Za każdym usg nie chce mi się wierzyć, ze on tak ładnie rośnie a po moim brzuchu nie specjalnie tego widać.

Do góry