reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to możliwe że jestem w ciąży?

Kochane moje już nie wiem co mam myśleć. W czwartek robiłam beta hcg i wyszło mi 1,23. Czyli że ciąży nie ma. Dziś robiłam test i wyszedł negatywny. Okres powinnam mieć wczoraj do dziś brak. Dziś od rana kręci mi się w głowie a od godziny wymiotuję jak kot. Nie wiem już czy to moje urojone objawy ciąży czy może jutro powtórzyć betę dodam że wczoraj dostałam okropnego kataru.

reklama
Ja robilam bete 5 dni przed i wyszło. Ale rest byl negatywny w dniu @ zrobilam znowu bete i test i wyszla mega blada druga kreska . a objawy... Ciążowe raczej pojawiaja sie później szczegolnie nudnosci i wymioty to skutek wysokiego poziomu beta hcg szczegolnie wzmozone miedzy 8/10tc ponieważ w tedy przypada jego najwiekszy przyrost

Witam. Czy ktos moglby mi doradzic ? Otorz staramy sie o dzidziusia. W czerwcu odstawilam leki anty. To jest 2 cykl staran. W pierwszym nie zaskoczylo, a okres spoznial sie 11 dni. Beta 0,1. W tym miesiacu zrobilam bete dzien przed spodziewanym okresem czyli 27 dc ( przy czym nie mam pojecia jakie mam cykle ) i wyszla <2,0. Do tej pory nie mam okresu. Ani objawow na @, ani ciazowych. Jest jakas szansa ze moze jednak zaskoczylo? Powtorzyc ta bete?

Skoro nie wiadomo jakie masz cykle to @ może zupełnie normalnie przyjść później, ale też owulacja mogła być np wczoraj.
Chyba niepotrzebnie się sugerujesz tymi 28 dniowymi cyklami z czasów tabletek anty

reklama
Zanim zaczelam brac tabletki mialam totalnie rozwalone cykle, okres przychodzil kiedy chcial. Przy tabletkach jak w zegarku, teraz martwie sie ze znowu wszystko sie poprzestawialo. Ciezko stwierdzic kiedy mialam owulacje, jaki dlugi jest ten cykl. A moj kalendarzyk ( aplikacja) wyswietla mi owulacje i cykle tak jak przy braniu tabletek, czyli 28 dni. Sama nie wiem co o tym myslec. :( Niby zakres jest od 5 ml, tylko skad te 2.

Do góry