reklama
Ogólnie to czuję się jak przed okresem ból piersi momentami ból w podbrzuszu i to tyle , na żywo kreski bardziej wyraźne niż w telefonieHej dziewczyny , stosunek 25 i 26 lutego owulacja 27 luty dzisiaj 3 dni do okresu i testy z jasnymi kreskami mega jasne może za wcześnie , w poniedziałek pójdę na betę co myślicie widać coś ? Czy sobie ubzdurałam Zobacz załącznik 1617936
Dziękuję , pocieszyłaś mnie staramy się od pół roku i zaczęłam już świrować tyle zrobionych tych testów że myślałam że już sobie wmawiam w poniedziałek ruszę na betęWidać powtórz jutro rano test, kreseczka powinna być wyraźniejsza, a w poniedziałek i środę beta hcg. Trzymam kciuki
Madame83
Fanka BB :)
Teścik powtórzony?Dziękuję , pocieszyłaś mnie staramy się od pół roku i zaczęłam już świrować tyle zrobionych tych testów że myślałam że już sobie wmawiam w poniedziałek ruszę na betę
Tak tak , dzisiaj rano takiTeścik powtórzony?
Czekam na wyniki bety , z moja ginekolog rozmawiałam umówiona na 5kwietnia mam nadzieję że się udałoTeścik powtórzony?
Witam jestem nowa na forum i proszę o poradę...okres ostatni miałam 1.03 trwał 3 dni gdzie zawsze trwał 7 dni okres kolejny powinnam dostać 29.03 mam regularne miesiączki co 28 dni. Dwa razy pękła nam prezerwatywa robiłam testy..negatywne okresu dalej brak brzuch boli jak na miesiączkę jestem strasznie rozdrażniona zmęczona i mnie mdli czy pomimo testów negatywnych moge być w ciąży? Czy któraś z was miała taką sytuację ??
.
.
reklama
Asiaxz
Fanka BB :)
Jak masz wątpliwości zawsze możesz zrobić betę. Natomiast ja uważam że nie jestes w ciąży. Cykle mogą się różnić między sobąWitam jestem nowa na forum i proszę o poradę...okres ostatni miałam 1.03 trwał 3 dni gdzie zawsze trwał 7 dni okres kolejny powinnam dostać 29.03 mam regularne miesiączki co 28 dni. Dwa razy pękła nam prezerwatywa robiłam testy..negatywne okresu dalej brak brzuch boli jak na miesiączkę jestem strasznie rozdrażniona zmęczona i mnie mdli czy pomimo testów negatywnych moge być w ciąży? Czy któraś z was miała taką sytuację ??
.