reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to może być ciąża ?

Kochane mam pytanie , kochaliśmy się z partnerem w dni płodne , @ powinnam dostać w poniedziałek . Od kilku dni boli mnie podbrzusze jakbym już ten @ miala . Piersi mam opuchnięte i bolą w szczególności jakikolwiek dotyk (nigdy tak nie miałam) czy jest możliwość ze się udało .? Miała tak któraś z was ? Do poniedziałku to ja chyba zwariuje 😁

reklama
Właśnie zazwyczaj te testy przed @ wychodzą często niewiarygodne dlatego czekam z niecierpliwością do poniedziałku
Niepewne zazwyczaj wychodzą te robione 8 lub 9 dni po owulacji, a 2 dni przed @?
To raczej już bardzo pewne dają wyniki.
Na pewno pewniej zrobić test niz na forum otrzymać odp taaaak masz ciążowe objawy, lub nie te objawy mogą być miesiączkowe. ... niewiarygodne pytania, na ktore nie ma odp... poza testem, betą, usg.

Kochane mam pytanie , kochaliśmy się z partnerem w dni płodne , @ powinnam dostać w poniedziałek . Od kilku dni boli mnie podbrzusze jakbym już ten @ miala . Piersi mam opuchnięte i bolą w szczególności jakikolwiek dotyk (nigdy tak nie miałam) czy jest możliwość ze się udało .? Miała tak któraś z was ? Do poniedziałku to ja chyba zwariuje 😁
Mi wyszedł pozytyw 5 dni przed @ poleciałam na betę bo nie wierzyłam w ta kreskę i była 22. Także dwa dni @ raczej jiż wychodzą :)

reklama
Do góry