reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to może być ciąża?

Przychodzę z pytaniem
Czy to może być ciąża ?
Test z pierwszego zdjęcia robiony wieczorem a clearblue z rana
Okres spóźniony 6 dni ,czy kreska nie powinna być ciemniejsza (na zdjęciach nie byłam w stanie jej złapać, na żywo widać ja od razu na tescie)?
Jest ktoś, kto miał podobny przypadek?
Tak ,wiem powinnam iść na bete ,na chwilę obecną jestem w trakcie przeprowadzki więc beta będzie robiona w przyszłym tyg ,ale chciała bym zasięgnąć opinii :)
PSX_20220216_165444.jpg
PSX_20220217_074100.jpg
PSX_20220217_081542.jpg
PSX_20220217_074206.jpg

reklama
Jak dla mnie to dziwne te kreski ,nie wiem czy przez ten filtr który dajesz ,als po 6 dniach to krechy powinny razić, skoro nie możesz iść na bete ,to pozostaje się domyślać, ja po tylu dniach spóźnienia napewno bym nie czekała, tylko chciala zobaczyć co się dzieje

Jak dla mnie to dziwne te kreski ,nie wiem czy przez ten filtr który dajesz ,als po 6 dniach to krechy powinny razić, skoro nie możesz iść na bete ,to pozostaje się domyślać, ja po tylu dniach spóźnienia napewno bym nie czekała, tylko chciala zobaczyć co się dzieje
Też już chciała bym wiedzieć, niestety muszę czekać :)

Jak dla mnie to nie ciąża, tylko rozebrane testy...

Jeśli było widać na testach kreskę o czasie bez ich rozbierania, filtrowania itp. - to jest szansa na ciążę. Ale z tych zdjęć nie można niczego wywnioskować.

Do góry